Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Segítség! Most állapították...

Segítség! Most állapították meg hogy glutén és laktóz érzékeny vagyok. A laktóz mentes diéta oké az egyszerű de glutén mentes?

Figyelt kérdés
Az addig oké hogy rizsliszt és kukorica liszt de ha főzeléket szeretnék csinálni akkor olyan íze lesz mint búza liszttel és ugyanugy meg kell olajon piritani és glutén mentes zsemle morzsa hús rántásához valahol tudok venni minden segítség jól jönne tippek tanácsok,és hogy hol tudom beszerezni őket köszönöm

2013. szept. 23. 21:01
 1/3 anonim ***** válasza:

[link]

Itt találsz egyrészt recepteket, ötleteket. De ha beírod a keresőbe, (valaki itt írta korábban) működik a net-en valami oldal, ahol az ilyen és hasonló betegségekben szenvedők cserélnek egymással recepteket, ötleteket és tapasztalatokat.

Keress rá, talán még valaki itt ismét beírja ide neked!!!!

2013. szept. 24. 10:35
 2/3 anonim válasza:
Nagyon sok glutén mentes dolgot találhatsz már az üzletekben, de az még jobb és megbízhatóbb ha magadnak csinálod. Kukoricaliszttel vagy akár mandulaliszttel is helyettesítheted a glutént. És ha egy huzamosabb ideig tartod a diétát ki is nőheted. Én is kinőttem, miután 2 évig folyamatosan diétáztam. Ha meg akarod próbálni már, hogy mennyire birod először csak egy kicsit egyél,(pl. egy negyed szelet kenyeret) majd várj 5 napig, ha abban az 5 napban nem jelentkeztek a tünetek amit akkor szoktál érezni ha glutént eszel akkor ehetsz egy kicsit többet, (pl. egy fél szelet kenyeret) és így fokozatosan próbálgathatod.
2013. okt. 22. 22:14
 3/3 anonim válasza:
Nagyon sok glutén mentes dolgot találhatsz már az üzletekben. Kukoricalisztet és rizslisztet is minden szupermárketben találhatsz. És ne félj, ugyanolyan lesz az íze mintha rendes búzalisztből készült volna. Ha egy huzamosabb ideig tartod a diétát ki is nőheted. Én is kinőttem, miután 2 évig folyamatosan diétáztam. Ha meg akarod próbálni már, hogy mennyire birod először csak egy kicsit egyél,(pl. egy negyed szelet kenyeret) majd várj 5 napig, ha abban az 5 napban nem jelentkeztek a tünetek amit akkor szoktál érezni ha glutént eszel akkor ehetsz egy kicsit többet, (pl. egy fél szelet kenyeret) és így fokozatosan próbálgathatod.
2013. okt. 22. 22:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!