Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Van értelme 52 éves fejjel...

Van értelme 52 éves fejjel nekiállni egy C kategóriás jogsit megszerezni?

Figyelt kérdés
2020. szept. 13. 19:27
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Megérni megéri, de nagyon nehéz megtanulni már ilyenkor egy nagy kamiont megtanulni vezetni, vagy hogy beállj kamionsofőrnek, és húzzad az igát reggeltől estig. Ha csak hobbira kell, pl hogy otthon a Csepellel menj néha egy kört, az más dolog.
2020. szept. 13. 19:46
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

ha komolyan gondolod akkor miért ne?!

65 év jelenleg a nyugdíjkorhatár, addig még levezethetzs pár kilómétert:)

2020. szept. 13. 19:51
 3/9 anonim ***** válasza:

Mert mit akarnál vele csinálni?

Hát igen, jól irják hogy már ilyenkor neház elkezdeni a kamionozást úgy hogy nincs gyakorlatod teherből.

Hobbi szintre leteheted , ha ez nem a megélhetésnek kell, de sajna én a kamionozást már nem javaslom, a saját érdekedben. Nehezebb mint azt sok ember elképzeli.

2020. szept. 13. 20:18
 4/9 anonim ***** válasza:
56%
52 évesen még bátran vágj neki. ha szereted az autót, akkor nem lesz probléma a gyakorlat. Minél nagyobb a jármű, annál könnyebb bánni vele.
2020. szept. 13. 20:52
 5/9 anonim ***** válasza:
a C kategória csak sima teherautóra jó, még kell az E is. úgy már valami. Bár én a D-t javaslom, a busz a legjobb.
2020. szept. 13. 20:57
 6/9 A kérdező kommentje:
Gondolkodtam a buszon is, de a Volán kéri a C-s jogsit és nem biztos, hogy 52 évesen felvennének. Van érzékem az autóhoz, a gyakorlat menne.
2020. szept. 14. 05:11
 7/9 anonim ***** válasza:
Nem a Volán kéri, hanem a D előfeltétele a C.
2020. szept. 14. 11:55
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Volánnál, BKV-nál, Arrivánál mind van D-s oktatás, oda C-vel - nyilván ha akarsz - fel fognak venni 52 évesen is.

Kamionozás dettó. Ha szereted, bírod csinálni, akkor nem számít a kor. Én is kamionon gondolkodtam, csak akkor alig lennék a családdal. Inkább buszozni mentem, így azért könnyebb, mert a saját vackomban alszok, meg normális kaját tudok enni minden nap.

2020. szept. 14. 12:17
 9/9 anonim ***** válasza:
Szerintem kezdj neki, ha tényleg érdekel. 10 év múlva bánni fogod.
2020. szept. 14. 21:06

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!