Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Szereted a furgonokat, vennél-...

Szereted a furgonokat, vennél-e, vezettél már kisbuszt, dolgoznál-e vele, van kedvenced?

Figyelt kérdés
jan. 22. 14:32
 1/10 anonim ***** válasza:

Igen.

Nem vennék, mert nincs rá szükségem.

Igen, rengetegszer vezettem.

Nem dolgoznék, kevés a fizu.

Igen, VW T4.

jan. 22. 14:40
 2/10 anonim ***** válasza:
Szeretem, vennék ha szükségem lenne rá, vezettem, dolgoztam is vele mint az állat, a sprinter automatával.
jan. 22. 14:50
 3/10 anonim ***** válasza:
Nem. Nem. Igen. Igen. Van ford super one mk2.
jan. 22. 14:54
 4/10 anonim ***** válasza:
*Ford supervan 2
jan. 22. 14:56
 5/10 anonim ***** válasza:
Imádnám, de annyi pénz a világon nincs. :( [link]
jan. 22. 15:12
 6/10 anonim ***** válasza:

Igen a furgon jó.

Igen, ha kell pesze.

Igen vezettem.

Igen nem hobbim teherautóval járkálni amikor vezettem dolgoztam 😎

Nincs kedvencem, elférjen benne a szállítandó motyó, érzelmeket bennem nem kelt, használati tárgy.

jan. 22. 15:40
 7/10 anonim ***** válasza:
Anno a '90-es évekbeli Ford Transit tetszett, fehérben.
jan. 22. 22:08
 8/10 anonim ***** válasza:

Szeretem.

Van nagy, kisebb, kellenek, bár a nagy most elég keveset megy, változtak az idők. Nincs annyi szállítani való, meg hely sem.

Dolgozni csak magunknak, cégeknek, de főképpen futárnak eszem ágában sem lenne menni!

Nincs kedvenc, Ford, PSA van. Ha fiatalítani kellene akkor valószínűleg Ford lenne, bár elég problémásak. Esetleg a Ducatokat mondják még relatíve tűrhetőnek, vagy az Iveco-t.

jan. 22. 22:50
 9/10 anonim ***** válasza:

Ford Transitot vezettem egyszer régen egy alkalommal de nekem nem nyerte el a tetszésem. A munkahelyeimen általában a főnök vagy az idősebb kollégák vezették a kisbuszokat.

Aztán kiköltöztem Amerikába és ma már napi szinten vezetek egy kisbuszt, egy Chevy Expresst. Nem a sajátom hanem céges és ezzel járok dolgozni, ebben vannak a szerszámok. Jó vezetni mert van benne erő, magasan ülök és így jól kilátok belőle.

Akkor vásárolnék sajátot ha vállalkozásom lenne amiben tudom használni. Kedvtelésből biztos nem de ezek nem is arra valók.

jan. 23. 00:06
 10/10 Szolovjov ***** válasza:
Kedvenc: Volkswagen T4, 2.4 sor5 szívódízel.
jan. 24. 12:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!