Milyen webshopon érdemes autóra és motorkerékpárra gumiabroncsot vásárolni most?
Figyelt kérdés
Sok ilyen webshop van, de vannak árkülönbségek. Melyikről érdemes most rendelni? Illetve tudnátok ajánlani ár-érték arányban jó abroncsokat autóra? 225 vagy 235/40 R18.ma 12:12
1/4 anonim válasza:
Webshopon nem érdemes, mert nem tudod, hogy nem-e a raktár hatuljából túrták elő a 3 évvel korábban gyártott gumit. Főleg ilyen relatív ritkának mondható méretnél. Ráadásul a tömege és terjedelme miatt a szállítási költség is nagyon sok.
Jobban jársz sokkal, ha személyesen veszel és ellenőrzöd a DOT-ot, mielőtt elviszed.
2/4 anonim válasza:
Egyetértek az #1-essel.
Én is rendeltem webshopból új gumit, dot szám alapján 2,5 éveset kaptam. Ráadásul nem volt rendesen becsomagolva, csak egy vékony fólia volt rajta, a futár (MPL) konkrétan "bebaszta" a raktérbe, összevissza gurulgatott, a fólia is el volt szakadva rajta.
3/4 A kérdező kommentje:
Nyilván nem 3 éves gumit szeretnék, dot alapján max 24-est, és ezek a leírásban fel vannak tüntetve. Szóval ha mást küldenek, akkor szó nélkül visszaküldhetem. De tulajdonképpen, ha egy gumiabroncs jól van tárolva, akkor a 3 éves nem használt gumival sincs probléma, és ugyanúgy újnak számít.
ma 12:59
4/4 Morzsi007 válasza:
Én is rendeltem webshopon keresztül, de előtte megkérdeztem mikori gumikat küldenek. 2-3 hónaposakat kaptam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!