Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Első sportmotornak egy kétezre...

Anonimkrd kérdése:

Első sportmotornak egy kétezres évek beli Suzuki gsrx 600 jó lehet?

Figyelt kérdés

Eddig CBR-t néztem nagyon tetszett meg minden,de ezeknek a suzukiknak annyira tetszik az igazi sportnotoros nagy teste és a hangja..főleg a hangja.

Csak az a baj a suzukik ahogy nézem az újabbak sokkal drágábbak, regebbit még nem tudom megéri e venni?

Drága a fenntartása? Vagy ritkák az alkatrészek? Gondolom egy 15 éves motort eleve többet kell szervizelni és nem is annyira felszerelt mint például a 2010 fölötti cbr-ek..

Mindent figyelembe véve szerintetek megéri egy suzuki gsrx600?

2020. aug. 29. 10:07
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
80%

1es vagyok

Mert megpöccinted a gázt, és 160al mész már városban is. Akármilyen fokozatban. Nagyon nehez visszafogni magad rajta. Amúgy a megéri kérdésre: szerintem qrvára megéri, mert Ferrari szintű, vagy akár jobb menetteljesítményt kapsz használt kisautó árából. Oké, hogy 2 kerék, és nem 4, de az élmény az hatalmas. Pedig én elsősorban autós ember vagyok, nem igazi motoros, így írom ezt.

2020. aug. 29. 11:31
 12/16 A kérdező kommentje:
Huu nagyon szeretném ezt a motrot de kicsit félek tőle..amúgy 17 vagyok de nálunk 16tol van korlátlan motor jogsi szóval jöhet
2020. aug. 29. 11:43
 13/16 anonim ***** válasza:
Hol?????
2020. aug. 29. 12:12
 14/16 A kérdező kommentje:
Ukrajna
2020. aug. 29. 12:21
 15/16 A kérdező kommentje:

Elég hülye egy ország amúgy..

Pl itt nincs olyan H valaki megbukik a vizsgán..aki letette a 400$ annak automatikusan megvan a jogsi

2020. aug. 29. 12:22
 16/16 anonim ***** válasza:
Ja hát Ukrajna.. :) Bár ez számomra is új, hogy ilyen hamar osztogatják a korlátlan A kategóriát.
2020. aug. 29. 21:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!