Sportmotor utcai és pályás használatra (600-800cc)?
Figyelt kérdés
Sportmotor vásárlását tervezem. Eddig csak enduroim voltak, jobbára terepen motoroztam, így a gyorsasági gépekkel kapcsolatbam nem igazán van tapasztalatom. Elsősorban a 600 ccm-es gépek közül válogatnék (gsxr, cbr), de játszik még a ducati 848 is. A gépet utcán használnám, rövidebb túrákra, valamint pályanapokon is szeretnék vele menni. Azt már többen is mondták, hogy kényelmetlen lesz vele utazni, dehát az enduroval se volt sokkal jobb a helyzet, nyilván ezeket nem erre a célra tervezték. Sokaktól hallottam viszont, hogy alacsony sebességnél előszeretettel kezdik rángatni a láncot. Számomra az egyik legfontosabb szempont lenne, hogy az utcai közlekedést kulturáltan, mások veszélyeztetése nélkül oldhassam meg, tehát a közúton megengedett legnagyobb sebesség környékén. Egy leáttételezést is végrehajtanék majd a gépen. A kérdésem az lenne, hogy lehet-e ezekkel a gépekkel legfelső sebességfokozatban békésen utazni 90-110 körüli tempót, vagy felejtős? Kérlek ha válaszolsz, írd le, hogy neked milyen géped van, mik a tapasztalataid ezen a téren?2018. szept. 23. 17:47
1/2 anonim válasza:
Már jogsi előtt meg volt véve annak idején a k5-ös gsxr-em, felpakolod a sebességet és el lehet vele járni, nem kell annyit váltogatni, viszont kulturáltan nem gyorsaságival megy a legtöbb ember aki e-mellett döntött, és kiadott érte 2-4millió forintot, nem 90-110es tempóért vette másodpercek alatt megfutja ezt kmh-t ezt nem is lehet nagyon körülírni, vedd meg, próbáld ki, ha bejön gurulj vele egészséggel.
Most nincs motorom ház felújítás és időhiány miatt eladtam, a következő motorom is gsxr 2015-től gyártott modellt néztem.
2/2 anonim válasza:
Cbr600f-es nagyon megfelelő ilyen célokra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!