Kövér nagy pocakú embernek milyen autót ajánlanátok ?
Nehezen fér el a hasa miatt a férjem , 180 magas és 140kg körül van most autót vennénk kérlek ajánlanátok.
Használt autót fogunk venni kb 3 millió Ft van rá.
Én se akarok okoskodni, hacsak nem orvosi probléma van a háttérben, lassan okosan is lehet fogyni, sokkal egészségesebb.
Autó meg a legtöbb egyforma széles, az ülések előre-hátra tolhatók, nem kell ide SUV.
A mi kétajtó Volvónkat azonnal elvitte a nagy ember..amikor jött megnézni, alig tudott kiszállni az akkori négyajtósából..
Kinyitottam a Volvó ajtaját, könnyedén beült, és már fizetett is. Megtaláltanéleteálmát, egy káétajtós, nagy ajtónyílású autóban..
Nekem azóta is kétajtósaim vannak(most is)..fő a kényelem, nem kell küszködni a helyhiánnyal.
27 De a négyajtósak meg párom miatt nemjok.
A gyerek hétvégente használja csak iskolába gyalogosan járunk.
Wagon R. De amúgy én ismerek valakit aki iszonyúan kövér, sztem még a férjednél is kövérebb, és daewoo matizzal közlekedik.
Az egyetlen fontos dolog h magasan legyenek az ülések
Ő is közlekedett Opel Corsával is csak nah nem volt kényelmes 😀
Csak választ végre vaalmit
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!