Kövér nagy pocakú embernek milyen autót ajánlanátok ?
Nehezen fér el a hasa miatt a férjem , 180 magas és 140kg körül van most autót vennénk kérlek ajánlanátok.
Használt autót fogunk venni kb 3 millió Ft van rá.
Na pont egy D Corsával vittek a napokban. Abba is befértem, de az már tényleg szűkös volt, nem éreztem jól magam benne.
A most divatos SUV-k, mivel kicsit magasabbak, talán könnyebb a ki-beszállás. Ülést, kormányt meg elég jól be lehet álltani a mai autóknál. SUV-nél pedig nem kell feltétlenül drága autókra gondoloni. Pl Valami S-cross vagy hasonló előnyös lehet ebből a szempontból.
van aza pont mikor már anynira kövér valaki hogy vagy a pedált nem éri el, vagy a hasa nem fér el a kormány miatt:)
Ha még nem tartotok ott, akkor bármelyik autó jó lehet
Ki kell próbálni, be kell ülni.
:O Az durva! Én szerencsére még nem tartok itt 136 kilósan. Bár már nem akarták a jogosítványomat meghosszabbíttatni kóros elhízásra hivatkozva. Aztán mivel minden vizsgálati eredményem negatív lett, így mégis meg kellett adniuk.
Nekem a lábammal nincs gond. 36-38-as a farmerméretem, ami nem olyan extra nagy. Hasam az van, de még így sem kell az ülést teljesen hátra tolnom.
Amúgy ebből a szempontból én sem tudok konkrét típust említeni. Valóban ki kell próbálni hogy melyik a legkényelmesebb. Beszállás szempontjából meg ahogy írtam a magasabb építésű autók előnyösebbek.
Nem akarok beleokoskodni, rajtam is van felesleg, de ha már a pocak mérete az elsődleges szempont vásárlásnál, ott azért már nagy baj van. Az a legjobb tanácsom, hogy akár orvosi segítséggel, de fogyjon le.
Egyébként meg elől mindenképp el kell férfnie majdnem mindegyik autóban. A kormány legyen minden irányba állítható és az ülést is széles tartományban lehessen mozgatni, akkor szerintem nem lesz gond.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!