Milyen egy Suzuki Ignis 1.3 (vagy esetleg 1.5) autópályára?
Figyelt kérdés
Az egyik ismerősöm nagyon dicséri, azt mondta elég harapósak az Ignisekben lévő 1.3-as és 1.5-ös benzinmotorok. A közel 100 lóerővel állítólag nagyon szépen viszi a kasztnit. Szerintetek egy ilyen autó jó lehet autópályára? 1.3-as vagy 1.5-ös motorral vegyem, ha ilyen “terveim” vannak az autóval? Mekkora különbség van az 1.3 és az 1.5 között?
Nagy átlagban 130 km/h-val szoktam menni autópályán, többel nem.
tegnap 20:15
1/7 anonim válasza:
Nem kellemes élmény.
Üvölt a motor, illeg-billeg a menetszéltől.
2/7 Mad Max2 válasza:
130 nem próbléma
Ugyanugy megy autópályán minta többi kisautó.
3/7 anonim válasza:
1.5 benzin Ignisem van, jól megy, de pályán nagyon pörög, ezért hangos és kényelmetlen. Fogyasztás 7-7,5 liter max. 120 km/h-val. Ott még elviselhető a zaj is és a fogyasztás is. Ez egy városi autó, ha sokat fogsz autópályázni, akkor ne ilyet vegyél!!! Persze bírja és jól megy, de nem kényelmes.
4/7 anonim válasza:
Vagyis te leszel a "na tudod te mikor sorolok én ki előled" kezdőszett.
5/7 anonim válasza:
"Ugyanugy megy autópályán minta többi kisautó."
Nem igaz, mert 10-20 centivel magasabb, mint a legtöbb kisautó, ezért sokkal rosszabb a légellenállása.
6/7 A kérdező kommentje:
Akkor Wagon R-t vegyek inkább?
tegnap 22:15
7/7 anonim válasza:
Apám 1.5-össel járta Magyarország-Ausztria távot, 1000 km-t az első talán másfél évben, amikor elkezdett Ausztriában dolgozni. Én is amikor először jöttem ki Ausztriába vele nyáron, akkor még azzal az autóval jöttünk. Igazából semmi baj nem volt vele, de tényleg. Túl hangos se volt, nem emlékszem rossz élményre vele. Úgyhogy bátran ajánlom. Főleg, ha te nem 1000 km-eket szeretnél vele menni. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!