Mennyi az a legtöbb idő, amit egyhuzamba levezettetek már?
Figyelt kérdés
2010. aug. 5. 16:09
11/25 anonim válasza:
Fél óra.
Le tudnék többet is vezetni csak nincs nekem semmi olyan dolgom hogy én több száz km-re elmenjek. A fél órás út is a rokonhoz volt.
Amúgy kocsim sincs és a szüleim kocsiját vezetem nagyon ritkán.
12/25 anonim válasza:
Minden héten járok ki Győrből Svájcba, és oda-vissza. Persze nem egyedül, de vagy kifele, vagy visszafele én vezetek.
14/25 anonim válasza:
Kábé 700 km. Teletank reggel, este majdnem kongott. Amúgy a benzinkúton megállás nem számít.
15/25 A kérdező kommentje:
köln - kisvárda táv
2010. aug. 5. 17:32
16/25 anonim válasza:
16:26 vagyok.
Nem, tankolni nem kellett.
17/25 anonim válasza:
Stuttgart- Budapest, ráadásul elég gyakran. Tankolni és brunszolni állok csak meg. Bár a tankolást kihagynám, csak sajna nem dízel a vas
18/25 A kérdező kommentje:
keddves utolso? mennyivel jössz-mész átlagba?
2010. aug. 5. 20:22
19/25 anonim válasza:
kb 18óra nyékládháza-korfu:)
persze 2-3 óránkénnt pisi, meg autóitatás amikor kell
20/25 anonim válasza:
ma 19:18 vagyok.
A sebesség, Németben és Magyarban 160-180, ritkán 200. Ausztriában nem merem annyira, mert sokra büntetnek.
Fogyasztásban, 2.2-es benzines és 9 liter.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!