Egy kisbaba mikor alussza át az éjszakát egyhuzamba (8-10 órát)?
Az én nagyobbik "kisbabám" három éves kora óta alussza át megbízhatóan az éjszakát! :-)))
A kicsi fiam 2 hónapos, 3 óránál többet nem aludt még egyhuzamban, éjszaka meg pláne. Akkor van, hogy óránként is ébred. Jobb esetben szopizik, aztán visszaalszik, rosszabb esetben altatgatni, ringatgatni kell.
Én nem trükközök. Nem lesz se tea, se cumi, se ordítani hagyás. Majd elmúlik, lesz más probléma. A kisbabák már csak ilyenek! :-)
Szia
Az én kisfiam 8 hetes kora óta alszik éjszaka folyamatosan. Nappal is mint nálatok 2 órát ébren van, utána alszik...
Volt úgy hogy felkelt párszor éjszaka, ilyenkor adok neki egy kis vizet és cumit. Tudom sokan ellene vannak a cuminak, de mi csak elalvásnál használjuk amúgy nem. A szopási inger miatt... és így nyugtatja is magát. Nekünk bevállt.
Valamint, fürdés után én egy picivel többet adok/adtam neki enni, hogy ne kelljen fel éjszaka azért mert éhes.
Nem tudom, hogy te szoptatsz-e, de én adok neki 6-kor vacsit és 8-kor még egyszer eszik. (tápszert). Szopizásnál ugyanezt csinálhatod.
Nekünk ez a módszer bevállt.
Enyém 3-4 hónaposan csak 1x ébredt fel éjszaka folyamán, azóta van, 3 óra alvás után van, hogy óránként, van, hogy 2 óránként ébred. Szerintem nincsenek trükkök. Ha vmi zavarja, rosszat álmodik, szomjas, jön a foga, fél, vmilye fáj, mozgásfejlődésében ugrás van... felébred vagy felsír, meg kell nyugtatnod. Nem mindig azért ébrednek fel a babák, mert éhesek.
Ha beírod a keresőbe, olvasgathatsz bőven az ugyan ilyen témájú kérdésekben.
http://www.gyakorikerdesek.hu/kereses.php?kategoria=84&keres..
Az én fiam 2,5 hós, 3 hetes kora óta átalussza az éjszakát. Este negyed 8kor fürdés, utána szopi, majd 8tól alvás jobb esetben reggel 6ig, rosszabb esetben fél 5kor ébred, eszik és alszik tovább 7ig.
Minden gyerek más, nem is tudsz vele trükközni, mert csak kínoznád szegényt.
Jó kérdés?
9 hónapos lányom egy 2 hetes időszakot kivéve 4 hónapos kora körül és 2 éjszakát nemrég, nem aludja át az éjszakát.
Fiam már rég átaludta ilyankor.
Szia!
Az én kisfiam 2-6 hónapos kora között elaludt magától este 7kor,és csak reggel 7 körül ébredt fel.
De hallottam olyan gyerekről is,aki 3 éves koráig nem aludt át 1 éjszakát sem:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!