Van itt olyan anyuka akinek nagyon sokat alszik egyhuzamba a babaja?
Nem feltek, hogy szomjas? Fel szoktatok ebreszteni vagy hagyjatok, hogy magatol ebredjen fel? Kisfiam este 8-tol kepes reggel 10-ig aludni. Nem panaszkodom, felre ne ertsetek, orulok, hogy jol alszik csak nem ertem, hogy nem szomjas vagy ehes??? Utoljara este 7:30-kor eszik 220ml tapszert. Tizorait nem is tudok neki adni, igy csak napi 4 etkezes van. Napkozben 2-szer alszik. Ebed utan 1-1,5 orat es 4-5 ora kozott kb. 40 percet.
8,5 honapos
Szia
Én igény szerint szoptattam kislányomat mikor pici volt, szóval akkor se ébresztettem hiszen nem fog se éhen se szomjan halni mert alszik...ha éhes vagy szomjas felébred és jelzi.
1 éves kora után kezdtem ébresztgetni a délutáni alvásból mert néha tudott volna este 6-ig is aludni aztán persze még éjfélkor is fent ugrált..
Mindhárom gyerekem ennyit aludt, ha szomjas lenne, felkelne. Nem félek ettől, ezért nem keltem fel, örülök, hogy nem szoknak hozzá az éjszakai iváshoz. Könnyebb a szobatisztaságra szoktatás náluk sokkal.
Én attól adok nekik tizórait (11-kor), a reggeli tápszer után rögtön és azt rögtön ivással kezdik (tápszer után, igen...). Igy az ebéd 2-kor van (utána alvás) és az uzsonna 5-kor, délutáni ébredés után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!