Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Rossz anyagi helyzetben lévő...

Rossz anyagi helyzetben lévő fiatalként, első autónak mennyire lenne érdemes régi Ladát venni?

Figyelt kérdés

2020. aug. 16. 00:22
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
70%

Talán mert mondjuk vidéki, és egy 200-300 ezret ki tudna még köhögni egy autóért, ami a következő műszakiig még elmegy, hogy ne csak hajnali négykor tudjon indulni munkába a Mávval? Esetleg szeretne bevásárolni 5-10 km séta nélkül.

2020. aug. 18. 15:41
 32/35 anonim ***** válasza:
80%

Elbeszéltünk egymás mellett.........

Ha valaki autót tud vásárolni, akkor már -önmagához képest- bizonyára nem mondja, hogy rossz anyagi helyzetű.

Az, hogy mennyiért, az már egy másik kérdés, de ha erre bír áldozni, akkor nem annyira "rossz".

Így értettem. :)

2020. aug. 18. 15:51
 33/35 anonim ***** válasza:
63%

Értem, jogos, de ettől még a szegényeknek is kell -relatíve sokat- fizetni, és nem csak autóra, hanem pl egy használható számítógép alap manapság...

De értelek.

2020. aug. 18. 16:12
 34/35 anonim ***** válasza:
68%
Legjobb döntés. 20 évesem Lada volt az első autóm. Mai napig megvan és ma is mentem vele. Használom. Igaz az enyém épített tuning. 23/F
2020. aug. 20. 12:21
 35/35 anonim ***** válasza:
100%
Volt Ladám, szerettem, jó eséllyel pár hónapon belül veszek még egyet játszósnak. Viszont egy ötvenéves Fiatról beszélünk, amit Szása kétes minőségben rakott össze, majd több-kevesebb karbantartással 30-40-50 évig rótták a magyar utakat. Jópofa autók, ha rendbe vannak téve, jó is vezetni őket, viszont sokat esznek, folyamatosan küzdeni kell a rozsdásodás ellen és fel kell készülni arra, hogy kisebb-nagyobb műszaki hibáid folyamatosan lesznek (bár könnyű őket házilag javítani). Emellett a jó hátsókerekes Ladák kezdenek drágák lenni, főleg a kereklámpásak. Ha tényleg arra kell az autó, hogy olcsón juss el a-ból b-be, vegyél egy régi Swiftet, vagy egy nyolcszelepes benzines F Astrát (1.4, 1.6, NEM Ecotec). Ja és ne kövesd el azt a hibát, hogy a legolcsóbbat veszed közülük, próbálj legalább a kínálat közepéből válogatni, hosszú távon olcsóbban jössz ki vele (200 körül már nagyon jó Swifteket, 250-300 körül meg nagyon jó Astrákat lehet venni).
2020. aug. 20. 14:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!