A biztonságon kívül a fogyasztás miatt sem vennék Ladát. Azzal a kicsi motorral annyit eszik mint egy mai benga kocsi.
2020. aug. 16. 14:56
22/35 anonim válasza:
Figyelj, én 20 évesen napi 90 km-t buszoztam oda vissza 3.5 óra volt az út autót is vehettem volna ilyen buzukit meg fasztrát , de én nem égetem magam ilyenekkel, amint lett pénzem bementem az autószalonba megvettem a mostani Golf rs-em. Én azt mondom, hogy inkább buszozz, mert iszonyatosan szánalmas az amikor valaki a kis 500 ezer forintos gagyi autójába beül ott fogja a kormányt mások meg főúton alig tudják megelőzni mert jönnek szembe, csak fenntartják a forgalmat ezek az autónak nem nevezhető tárgyak , másik kedvencem amikor autópáylára jönnek fel én tartanam azt a 150-es tempót aztán elém jön egy ócsak ilyen emíitett talicska és bele kell túrni a fékbe mert ócsórókám megy fel Budapestre mert neki dolga van.. miért nem megy az ilyen a főúton ? Egyébként nem írtál árat, de gondolom ilyen 5-6 ezer, nos annyiért egy normális biciklit nem kapsz.
2020. aug. 16. 22:36
23/35 anonim válasza:
Az egoistát kifelejtetted... ahhoz meg külön gratulálok, hogy 150-et tartasz 130-as sebességhatárnál. NORMÁLIS közlekedéshez bőven elegendő szinte ma még emgvásárolható autó, egy Zsiguli is utazik kényelmesen 90-et, sőt, 130-at is, csak ott már tényleg iszonyat szomjas lesz.
2020. aug. 16. 22:41
24/35 anonim válasza:
22-es úgy akartad írni, mikor anyucitól meg apucitól kaptál pénzt, nem? Szánalmas vagy, maradj is inkább a busznál.
2020. aug. 17. 22:08
25/35 anonim válasza:
Na legalább egyetértünk valamiben, a 22-esnek maradnia kéne a busznál!
Mellesleg nekem volt olyan ismerősöm aki úgy felpaprikázta a 2t trabantját hogy ment 140-et a 4t meg szerintem alapból tudhatta, a 4t vartburgok ha jól emlékszem szintén, de még a dacia-k is tudták a 130-at tartósan, a Ladák meg nevetve mentek 130-140et még 4-es váltóval is, mondjuk igen OLYANKOR tényleg reális volt a 10 literes fogyasztás,olyan 110-120 környékén nyit be a 2. torok utána dől befelé az anyag.
2020. aug. 17. 22:41
26/35 anonim válasza:
#25 Oké, de egy mai kocsinál a 150 is gyerekjáték, de egy Trabant komfortja alapból borzalmas, hát még ha 130-al repeszt megbütykölés után.
2020. aug. 18. 08:10
27/35 anonim válasza:
26- nem is azért mondom csak érdekesség,meg hát picit zavaró hogy sokan nem tudják hogy ezek az autók annyira nem voltak kőkorszakiak, és mentek ezek is rendesen. Amúgy egy Ladának 5-ös váltóval szintén nem okoz gondot a 150 akár tartósan sem, 4-es váltóval olyan 160 amit még károsodás nélkül kilehet préselni egy jó állapotú rendesen beállított Ladamotorból, a 150-es tempó meg teljesen felesleges, ebben az országban maximum 130-al lehet menni, azt meg még egy matiz is tudja, az más kérdés ha óra szerint mész 130-at akkor olyan 110-115-t mész gps szerint.
2020. aug. 18. 08:42
28/35 anonim válasza:
#27 Hát egy Trabant pont kőkorszaki volt. Oké hogy ennyit meg annyit ki tudsz préselni belőle ilyen meg olyan bütköléssel a motorban meg ilyen-olyan váltóval, csak azért a futómű meg a kerekek is bírják.
2020. aug. 18. 08:45
29/35 anonim válasza:
Nekem nagy álmom egy Lada, de egy 1.3-as Swift egyszerűen minden szempontból lekörözi. Még árban is.
Plusz, ha nincs szétrohadva, minimális költségekkel megbízható autó marad, amibe bármikor csak beülsz és hajtod. Szoci autók ezt nem tudják
2020. aug. 18. 15:33
30/35 anonim válasza:
Ha úgy kezdődik, hogy "rossz anyagi helyzet", akkor egyáltalán miért kerül szóba az autóvásárlás?
És ez teljesen független tipustól, márkától, évjárattól, stb.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!