Rossz anyagi helyzetben lévő fiatalként, első autónak mennyire lenne érdemes régi Ladát venni?
Ha 10-12 litert fogyaszt ott már iszonyat nagy a baj, szétkopott motor rossz karbi rossz gyújtás, ráadásnak ennyi üzemanyagnál már hígítja az olajat.
De a kérdésre, nem nem ajánlanák neked Ladát,ha találsz jó állapotút maximum lerúgni tudod, régen is ritka volta a szaki aki értett az autószereléshez, de a mai világban már gyakorlatilag az országban van max 1-2, már a szervizekben is csak annyit csinálnak hogy blindre cserélgetik az alkatrészeket, vagy sikerül vagy nem alapon, lévén nem az ő zsebükből megy.
Ezenfelül mostanra elkezdett felfelé menni az ára ezeknek az autóknak is, én pl 2107-eshez kerestem papírmentes donort, 100-ért találtam olyat aminek a bal eleje volt totálkáros, más 100KM-es körzetben nem volt, az után gyártott alkatrészek meg borzasztóan hulladékok, mindent oroszból kellett rendelni.
Teljesen mindegy miben ülsz, ha 2 személyautó ütközik a sebesség a súly és az autó hasmagassága ami eldönti hogy hány túlélő lesz, mondjuk ez alól kivételek pl az ilyen olyan terepjárók, azok lényegében az alacsonyabb autókon átszaladnak.
A légzsák meg egy komolyabb ütközésnél gyakorlatba nem ér olyan sokat mint azt sokan hiszik. Nyilván mondjuk 50-60 nál számít de 90-nél már nem sokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!