Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » A német prémiumok mikor...

A német prémiumok mikor fognak felnőni a toyota és a honda megbízhatósághoz?

Figyelt kérdés
2020. aug. 12. 08:55
1 2 3 4 5 6
 31/51 A kérdező kommentje:
Onnan szedtem ezt a hülyeséget hogy voltam kint Dubaiban és van kint élő ismerősöm is aki szintén megerősítette.Az autónak a minősége nekem ott kezdődik hogy műszakilag úgy van megcsinálva hogy bárhol a világon megállja a helyét,bárki használja.Nem kell babusgatni állandóan hogy el ne romoljan meg szépen bemelegedjen meg lehűljön meg ne süsse a nap nehogy baja legyen szegénynek.
2020. aug. 12. 12:07
 32/51 anonim ***** válasza:
77%
#31 Persze, a Land Cruiserben még a műszerfal sem púposodik fel a naptól kinnt mi?
2020. aug. 12. 12:09
 33/51 anonim ***** válasza:
77%
Felesleges bizonygatni, a krédező eldöntötte hogy az a legjobb és kész. Hagyd rá, had vegyen, majd ha bejön egy drága szerviz csak nézni fog hogy mi is van.
2020. aug. 12. 12:11
 34/51 anonim ***** válasza:
74%

Toyota?

Yaris az állíthatatlan megasságú biztonsági övével?

Prius A birodalmi bili belterével?

A hányinger kinézetet kívül, belül... ne említsem.... ízlések és.... De nagyooon gááááz....

Amellet Németországban még mindig a taxik nagyrésze E-mercedes. Mivel a Mercedes das Auto.

Nem lokálpatrionizmusból. A profitot jobban szeretik. Persze vannak priusok, népautók,.... De! 90% da Auto.

Kolléga nem új passattal jött 7 éve a céghez. 120 kilométerről jár ugyanazzal.

Úgy néz ki a beltere, hogy 150.000 futottként simán rámsóznák.

2020. aug. 12. 14:06
 35/51 anonim ***** válasza:
77%
Hogy mikor fognak felnőni? Amikor a tulajok rájönnek, hogyha van pénz majomra, legyen banánra is.
2020. aug. 12. 18:55
 36/51 anonim ***** válasza:
79%
Majd ha a németekben is olyan primitív, szar technika lesz, mint a japánokban, amiben nincs mi elromoljon. Amúgy köszi szépen, a 2 turbós turbódízel Audimmal 350 ezer km után is bárhova, bármikor elindulok, a világból kimegy, olyan mint újkorában. Nincs az a japán, ami olyan kényelmet, erőt, és minőséget tudna adni, mint egy ilyen Audi A6.
2020. aug. 12. 20:13
 37/51 anonim ***** válasza:
100%

Na bedobta a gumicsontot és tessék, mennyien ráharaptak. :D :D

Javaslom holnap tegyél fel egy " Melyik a jobb Merci, BMW, Audi? " kérdést, arra is fognak harapni.

2020. aug. 12. 20:31
 38/51 anonim ***** válasza:
100%
#37 Mondtam én, hogy értelmetlen ez a kérdés kivéve hogy egymásnak ugrassza a fanokat.
2020. aug. 12. 20:46
 39/51 anonim ***** válasza:
68%
Kérdező nem hallottad még hogy a japánokba motorolaj sem kell? el megy az úgy, majd úgy is szól ha baj van...
2020. aug. 12. 21:03
 40/51 anonim ***** válasza:
55%

Itt van egy friss cikk, kisautók között valóban a Toyota a legmegbízhatóbb, viszont nagyobb kocsiknál meg éppen hogy nem:

[link]

2020. aug. 12. 22:00
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!