Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Minek kell egymás seggébe...

Minek kell egymás seggébe villogni a dugóban?

Figyelt kérdés
Azt még megértem hogy autópályán letolják a belsőből a 110-el szenvedő autókat, de újabban azt tapasztaltam hogy reggel a hungária körúton is villognak a belsőben egymásra az autósok, akkor is amikor 40-el halad a sor és 2 centire előtted van a következő autó. Ennek mi az értelme?
jan. 22. 17:40
 1/6 anonim ***** válasza:
65%
Pont annyi értelme van mint erről kérdést kiírni: SEMMI
jan. 22. 17:49
 2/6 anonim válasza:
61%
Te is tudod hogy semmi. Viszont a kérdésnek ugyan úgy semmi értelme.
jan. 22. 18:22
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
A villogtatás és a dudaszó köztudomásúlag dugóoszlató tevékenység, az USA-ban vezették még be 1957-ben. A villogtatáshoz később egy még jelentősebb, balesetmegelőző funkciót is hozzáadtak a 70-es években, meredek előzésnél a szembejövő fékezés helyett inkább villogtat, ezzel minden megoldódik.
jan. 22. 18:56
 4/6 anonim ***** válasza:
47%
Mert amúgy 70-nel lehetne menni.
jan. 22. 18:59
 5/6 anonim ***** válasza:
67%
Levezeti a feszültséget a szerencsétlen, de sok értelme tényleg nincs. Szerencsére ilyennel még nem találkoztam, aki villog, de olyannal igen, aki erőszakosan jön rám hátulról. Ilyenkor kicsit ki szoktam húzódni, mindegy melyik irányba, csak lássa, hogy előttem is lassan mennek.
jan. 22. 19:26
 6/6 anonim ***** válasza:
69%
Mert idegbeteg állat, mert késésben van vagy sietne valahova. Változni ez nem fog így, hogy megtudtad.
jan. 22. 20:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!