Mit kell tenni, ha a benzinkúton semmilyen módon nem tudom kifizetni a tankolt üzemanyag árát?
Figyelt kérdés
Tegyük föl, hogy csak egy tízesem van. 10e Ft. Töltök, töltögetek, baaaaassszuus. 12.390Ft a végeredmény. Bemegyek, mondom, hogy basszus, nem tudom kifizetni. Naa. akkor mi a teendő?2020. aug. 6. 23:16
11/13 anonim válasza:
Én telefonálnék és utaltatnám a pénzt.
12/13 anonim válasza:
Idegen kúton megvárod ameddig valaki odahozza / átutalja.
Törzshelyen 10++ év után voltam úgy, hogy a kártya nem működött, másnap bevittem készpénzben (a kutas kiütötte kp-re, és kasszazáráskor kipótolta a hiányt). De ott ő ajánlotta, hogy vigyem be másnap.
13/13 SándorÚr válasza:
nekem 5 bankkártyám van, múltkor össze kevertem a kódokat és le is lett tiltva. Mondták mutassam milyen telefonom van, elég jó úgy mondták hagyjam ott. Mondjuk évek óta oda járok, meg kb 800 méterre lakom szóval kevesebb mint 10 perc alatt mentem vissza másik kártyával
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!