Volt már másnak is olyan, hogy elfelejtette visszarakni a kupakot a tankoló nyílásra tankolás után?
Figyelt kérdés
Velem megtörtént, de hála istennek, szólt a mögöttem levő, ezért nem veszett el a kupak. Amúgy egy automata benzinkúton történt az eset, egyfolytában dumált a gép és voltak velem és ők is, ezért nem figyeltem oda és nyitva maradt. Nagyon rosszul érzem magam emiatt, hogy lehettem ilyen figyelmetlen. Volt már mással is ilyen?2020. aug. 1. 22:25
1/6 anonim válasza:
Nagyobb bajod ne legyen. Nem tudom milyen autód van de átlagban bemész a bontóba vagy az unixba és pár ezerért veszel másikat. Én ezért nem érezném rosszul magam ez nem probléma az életben..
2/6 A kérdező kommentje:
Köszi, ez megnyugtató.
2020. aug. 1. 22:33
3/6 anonim válasza:
Parázok ettől, de mindig a kocsi tetejére teszem a kulccsal együtt így ha akarom sem hagyom el.
4/6 anonim válasza:
És akkor gondolj bele, ha pl a kiegyenlítő kupakját nem tekered vissza...
Ilyen opelt vettem most, 2 dugattyú megszorult víz hiányában...csaj tulaj volt, előtte generálozták a motort 400e-ért.
De az utángyártott tanksapkából ítélve, azt is rendszeresen elhagyhatta.
6/6 A kérdező kommentje:
Akkor nem csak én vagyok ilyen béna 🤣
#3 az a baj, hogy az enyém nem kulcsos, hanem bowdenes, így könnyű elfelejteni. Kulcsosnál addig nem tudod beindítani az autót, amíg nem raktad vissza, mert ott a kulcs... Köszi a válaszokat.
2020. aug. 2. 15:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!