Shell matricagyűjtés?
Nem lehet, ha nincs is minden egyes matricán egyedi azonosító, a matricás-füzethez mindenképp tartozik egy, az ahhoz kiadott matricák számát pedig benne vannak a rendszerben.
De eleve miért tennél ilyet? :D
Kíváncsi vagyok:D
Mert lehet én vagyok a vak, de hogyan tudják leellenőrizni a matrica számát, ha azt leragasztom és nem látszódik?
Úgy, hogy amikor kapod a matricát, belemegy a rendszerbe, hogy az adott azonosítójú matricafüzetbe került egy pont.
Ha több matricával mész oda, mint amennyit az adatbázis alapján kiadtak, nyilvánvalóan látszani fog, bár szerintem ők is csak vakargatni fogják a fejüket, mert nem fogják feltételezni, hogy valaki egy ki**szott matricafüzettel próbáljon csalni. :D
Hülyeség amit ír az utolsó.
Mikor kiadják a matricát azon semmilyen azonosító nincs és a füzeten se. Évek óta gyűjtök shell matricákat mert mindig van valami akció.
De ki csalna matricákkal? Szerintem sokat úgyse buknak rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!