Mi a véleményetek a daewoo nubiráról?
Figyelt kérdés
Szeretnék venni egy nagy autót. Szükségem van a nagy csomag és utastérre. Kinéztem egy daewoo nubirát, ki is próbáltam, szuper vezetni,, bár nagyonnagy de ha megveszem remélem hamar megszokom. 2002 és 1.6 os combi. Nektek mi a véleményetek erről a típusról?2020. aug. 1. 05:47
11/21 anonim válasza:
G astra már kevésbé problémás. renault/dacia logan, thalia, Peugeot partner 1.9 szivo, én ezeket venném ebben a sorrendben. Youtubeon van egy videó hogy sziberiaba mászkálnak a dákkal [link]
Van pár ismerősöm akik munkás autónak használják ütik vágjak de megy még. Az astra egy kicsit igényesebb
12/21 anonim válasza:
Skoda Fabia kombi, ha folyamatosan volt szervizelve, kimegy a világból, és a hátuljába belefér a fél ház.
13/21 A kérdező kommentje:
Szóval akkor a nubirát inkább hagyjam? Az a baj hogy már le előlegeztem (100 ezer Ft) Nem tudom ha vissza mondom mi a teendő. (M3autópark)
2020. aug. 1. 09:47
14/21 anonim válasza:
Sose szabad semmit leelőgezni, van autó mint nyű és lehet bármikor válogatni.
15/21 anonim válasza:
Ez nem volt túl jó ötlet. Biztos nem adják vissza.
16/21 A kérdező kommentje:
És ha náluk választok egy másikat?
2020. aug. 1. 09:59
19/21 A kérdező kommentje:
Na! Vissza mentem Ferihez és Koncsertóhoz. El hoztam egy 2002 es 1.4 es Skoda Fabiát. Nem kombi de jó nagy a csomagtartó, az utastér is elég nagy, van benne klíma is. Minden rendben vele (egyenlőre)! Köszönöm mindenkinek. Konkrétan nektek köszönhetem hogy a meggondolatlanságomból végül mégis pozitívan jöttem ki. A 100 ezret bele rakták a skodába. Még egyszer köszönöm srácok.
2020. aug. 1. 13:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!