Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Mi a véleményed az üzleti...

Mi a véleményed az üzleti motivációs trénerekről?

Figyelt kérdés

Kirakatemberek, vagy példaképek? A népbutítás démonai, vagy az önbizalom építés angyalai? A siker hajhászás amerikai mintára épült popkultúrájának részei, vagy a modernkori rabszolgaság eltörlésének prédikátorai?

Te mit gondolsz?

2020. jún. 28. 16:50
 1/7 anonim ***** válasza:
83%
Vállalkozó vagyok, és számomra fontos időnként a kívülről érkező motiváció. Tettek, cselekvés nélkül természetesen semmit sem jelent, attól még senki sem gazdagodott meg, hogy motivációs videókat, előadásokat nézett. De igenis segít abban, hogy több kedved legyen a munkához és képesnek érezd magad a céljaid elérésére. Persze nem mindegy, hogy kiről van szó. Pl. Szabó Péter nekem ellenszenves.
2020. jún. 28. 17:05
 2/7 anonim ***** válasza:
44%
Többség számomra szava hihetetlen. Bort iszik és vizet prédikál.
2020. jún. 28. 17:10
 3/7 anonim ***** válasza:
77%
előző, ezt mire érted, igazán érdekelne.
2020. jún. 28. 17:17
 4/7 anonim ***** válasza:
Ők ügyes üzletemberek.
2020. jún. 28. 17:35
 5/7 anonim ***** válasza:
52%
Kirakat, semmit mondó.
2020. jún. 28. 23:13
 6/7 anonim ***** válasza:
85%

Van egy mondás, miszerint: a szegénység az egy mentális állapot.

Jelenleg a környéken nincsenek háborúk, nincs kommunizmus, aki akar az tud boldogulni. Csak sokan nem akarnak, mert tudják elképzelni magukról, hogy képesek rá.

Például ott van nagynéném: egy cipőgyárban dolgozik több tíz éve. Pedig nem hülyébb, mint a legtöbb ember. Egyszerűen nem tudja elképzelni, hogy ő ennél többre is képes lehet.

Ha -tegyük fel- én holnapra elveszíteném minden pénzemet és egy gonosz varázsló eltörölné az össze eddigi szaktudásomat, tapasztalatomat akkor sem dolgoznék huzamosabb ideig cipőgyárban. Mert tudom, hogy ennél többre vagyok képes. Egyből újrakezdeném a tanulást.

Ezen a mentális állapoton tudHATnak változtatni ezek a "prédikátorok".

2020. jún. 29. 09:11
 7/7 anonim ***** válasza:

Ismerek nagyon jókat, és ismerek olyanokat is, akik engem nem tudnak motiválni.

Ez egy szakma, speciális célközönséggel. Nyilván ez nem jön be mindenkinek, és nem segít mindenkin.

Engem pl. abszolút nem érdekelnek az alapozó és sminkelési szaktanácsok, mégsem kóklerezem le azokat, akik ebben utaznak, mert másoknak meg hasznos, amit mondanak.

2020. júl. 3. 11:20

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!