Mi a véleményetek a daewoo nubiráról?
Szia, nekem volt ilyenem kb egy éve adtam el. (Jastra lett belőle😄) nagyon szerettem vezetni, nagyon kényelmes volt, de elég problémás is. Állandó elektronikai gondok voltak pl van három fekete gomb ac, keringető, ablak olvasztó. Ezek közül van hogy nem akart működni valamelyik, hol ez hol az. Az ABS modult 2X cseréltettem ki benne, a motor vezérlő is meghalt benne.
Elég sokba volt a fenntartása minden hónapban előjött valami. Egyik szerviz alkalmával szóltak hogy a felfüggesztés felfogatasi pontjainal szét van rohadva minden szóval érdemes lenne megszabadulni tőle amíg nem dől össze. Így is tettem az astram nem kért semmit csak fékbetétet. Ha nem rohad a tied nagy bajod nem lesz vele
Arra, ami már a hazaúton elromlik. Egy 18 éves autótól kb arra lehet számítani, hogy többet lesz szervizben, mint otthon. Amúgy az alap az az olajcsere, szűrők, vezérlés. Meg ugye amit még talál a szerelő.
A méretét meg lehet szokni, én attól nem félnék.
Nekem pl behalt a motorvezerlo, Gárdonytol kellett Pestig hazahozatnom alkatrész, munkadíj. Az ABS mudol is elég drága volt (új). Ja meg szivárgott a hátsó ablakmosonak a csove és szétmarta a kábeleket a kocsi hátsó részéhez. Azt is szét kellett bontani és ujravezetekezni az is volt vagy 80
Bár ha ertesz hozza és magadnak csinálod akkor sokkal olcsóbban jossz ki. Én nem ertek hozza szoval szerviz volt mindig
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!