Kinek mi a véleménye, tapasztalata a pénzügyi tanácsadással foglalkozó cégekről?
Igazából egy konkrét érdekel, aminek a neve O-val kezdődik és B a vége, közte pedig egy V van (csak nem írhatom le egybe itt).
Leginkább az utóbbi egy éves, de minél frissebb tapasztalatok érdekelnek dolgozó és ügyfél szempontjából egyaránt. Nem baj az se ha nem közvetlen a tapasztalat, de igaz legyen amit leírtok mindenképp, ne "ismerősöm haverja úgy hallotta, hogy..."
24 millió az kerekítési hiba egy ilyen cégnek :) De ha a bírságok a mérce, akkor ne rendelj emagról, mert az is megbüntették, ne nézz rtlt tévékettőt, mert őket is bbírságolták már meg és kb reggelig lehetne sorolni.
Mondom ezt úgy, hogy nem vagy ófaubé párti, nem léptem be hozzájuk és soha nem is fogok.
@ 16:37
Persze értem én hogy mit mondasz, csak ez kicsit ilyen megigazulás élmény, mikor egy ekkora etikátlan féreg szarevő bagázst megbírságolnak végre.
Persze, tökéletesen értelek :)
Csak ennek így nincs visszatartó ereje. Mint modntam, ez a tétel kb kerekítés náluk. Egy komolyabb régióvezetőnek több ennél az éves fizuja.
Ha lenne mögötte még 1-2 nulla, akkor lett volna értelme.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!