Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Dolgoznátok egy biztosításokka...

Dolgoznátok egy biztosításokkal, hitelközvetítéssel pénzügyi tanácsadással foglalkozó cégnél? Kis cégről van szó. Úgy gondolom, házalásos. Szerintetek?

Figyelt kérdés
2010. okt. 18. 10:49
 1/4 anonim ***** válasza:
Én csak legvégső esetben. Utálom átverni az embereket.
2010. okt. 18. 11:11
 2/4 A kérdező kommentje:
pontosítok Generali provincia... ott bankosdi van, mint mondjuk egy otpben vagy milyen munka van??
2010. okt. 18. 11:17
 3/4 anonim válasza:
én dolgoztam.nem is lett volna gond.csak a csoportvezetőm volt olyan szemét,hogy nem akartam neki több szerződést csinálni(én kaptam 60% províziót,ő 80% az én szerződésemből).nem az emberek átveréséről van szó.aki ilyen társasággal köt szerződést,tisztában kell lennie azzal,mire vállalkozik.egyébként a biztosítás meg bármikor jól jön.de neked kell eldöntened,mert amikor felveszed a jutalékodat,annak is lehet örülni.ha pénzre van szükséged,mérlegelni kell.
2010. okt. 18. 11:20
 4/4 A kérdező kommentje:
Amugy mennyit lehet keresni fixbe és mennyi a jutalék? A jutalékot lehet teljesíteni ebben a gazdasági helyzetben? És ha nem sikerül hozni az átlagot akkor kirúgnak a próbaidő alatt??
2010. okt. 18. 11:32

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!