Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Diákmunka korlátozva van időben?

Diákmunka korlátozva van időben?

Figyelt kérdés
Sziasztok. a diákmelósok vannak korlátozva? mint pl hány napot,órát lehet dolgozni egy hónapban? mennyi a max,amit lehet menni?
tegnapelőtt 15:58
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Olyan esetben ugyan úgy a munka törvénykönyve vonatkozik rá, de a munkáltatóra is. Ha teljes állásban foglalkoztat, akkor már nem diákként kezelnek.

Vannak kiskapuk, pl több diákszövetkezeten keresztül, több helyen stb. - így szerintem a 7x24 is szinte kijátszható elméleti szinten.

tegnapelőtt 16:04
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Papiron igen, gyakorlatilag nem. Én speciel annyit dolgozok amennyit akarok, akár dolgozhatnék 30/30 napot is (vendéglátás)
tegnapelőtt 17:12
 3/6 anonim ***** válasza:
18 év fölött normál 5x8 óra hetente.
tegnapelőtt 18:33
 4/6 A kérdező kommentje:
17 éves vagyok. Esélyes lehet egy héten dolgoznom 3 napot úgy,hogy hétköznap 1 nap,5 órában,a két hétvége viszont 8 órában?
tegnapelőtt 19:28
 5/6 anonim ***** válasza:
Tudtommal 8 óra / nap összesen 40 órában 16-18 között.
tegnapelőtt 21:00
 6/6 anonim ***** válasza:
4# szerintem igen, de beszéld meg a hellyel. általában nem szoktak ragaszkodni a munka törvénykönyvében leírtakhoz, és a legtöbb hely mostmár elég rugalmas, mivel a cég jól jár a diákok alkalmazásával
tegnapelőtt 23:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!