Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Melyik autot vegyem meg!? Lad...

Zsotyesz2 kérdése:

Melyik autot vegyem meg!? Lada 2107 vagy Suzuki Swift 1.3( Régi)

Figyelt kérdés

Veleményeket szeretnek hogy melyik birja jobban a gyürödést

A suzuki az megölhetetlen de a ladat nem nagyon ismerem.

Hogy birná e a tempot. Tehat nem lassan mennék velle.

Megzargatnam stb 120 as tempo.

2020. júl. 30. 00:55
1 2
 11/16 D. Brasco ***** válasza:
80%

A nem gyári autódat teljesen felesleges egy swifthez hasonlitgatni,főleg mondjuk a fogyasztását......de persze tudom,hogy a tied 150-nél 7 litert eszik,ez nem is kérdés.

Egy szó mint 100,a 90-es évek végén 2000-esek elején,akinek egy kis esze volt,valahogy megszabadult a ladától aztán beült egy swiftbe.Azóta meg már ki tudja mivel járkál,és a lada maximum mint nosztalgikus emlék jelenik meg neki,de kb ennyi.Ilyet magának jót akaró ember ma már nem vesz,főleg nem napi hasznalatra meg gyorsan menni.Ha hobbi autonak akarja az teljesen más,de biztos vagyok benne,hogy ennel a kerdesnel nem errol van szo.

2020. júl. 30. 13:09
 12/16 anonim ***** válasza:
27%
A swift az autógyártás csúcsa, hát én kiégek, ti suzukisok mind ugyan olyanok vagytok. :DDD
2020. júl. 30. 14:48
 13/16 A kérdező kommentje:

Munkába,bolta, normal hasznalathoz szeretném, városba. A lada az hiresen sokat eszik meselte a papám neki is volt.

Aztmondta hogy jól ment meg minden de kellet bütykölni de eladta.

A suzuki az meg nem eszik sokat jól is megy meg nem kell szerelni.

Csak a rozsdával kell vigyazni.

Igy meg is van a valasztasom a suzuki swift melet töntök.

Köszönöm a segitséget!

2020. júl. 30. 14:54
 14/16 anonim ***** válasza:
78%
#13 Normál használathoz szerintem is mindenképp a Swift.
2020. júl. 30. 14:55
 15/16 D. Brasco ***** válasza:
100%

#12 A swift az autógyártás csúcsa, hát én kiégek, ti suzukisok mind ugyan olyanok vagytok. :DDD

"es mint irtam a swift sem az autogyartas csúcsa,"

2020. júl. 30. 17:14
 16/16 anonim válasza:
Lehet vitatkozni melyiknek mi az előnye de ebbe nem kell belemenni. Nekem mindkét autóhoz volt szerencsém. A ladát egy élmény vezetni mai napig megvan szeretem. De városba nem a leggazdaságosabb. Nekem 5-ös váltóval 100-110-es tempóval 7 alatt van a fogyasztás, ha viszont kinyomom a szemég akkor annak meg van az ára. Városba viszont 10 simán. Ha mindennapi használatra szeretnéd akkor 1.0 vagy 1.3 as suzuki. Igénytelen fürge keveset eszik. Ha olajcserékre meg ilyenekre figyelsz akkor nem lesz vele gond. De a te döntésed mit választasz.
2021. márc. 1. 11:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!