Melyik autót vegyem?
Autót szeretnék venni. Első kocsim lenne, kb 300 környéki összeget szánok rá. Nem kell, hogy makulátlan legyen, nem vágyom luxusra, csak egy egyszerű igáslóra, ami a lehető legkevesebb alkalommal hagyna cserben - és olcsón fenntartható. Presztízs, márka nem számít.
A 3 közül melyik a legjobb szerintetek?
Tegyük fel, hogy egyiknek sincs rejtett hibája, kérlek az ár/érték arány alapján alkossatok véleményt.
Én is a swiftre savazok,egyszerű megbízható kis autó kedvező alkatrész árakkal,alacsony fogyasztással.
Persze ne azt vedd meg belőle amit belinkeltél,és az összes többi márkánál is kerüld a hasonló állapotot mint amilyen az általad linkelt suzukijé is.Ugyanis az már eléggé zavaró ha nincs kilincs a vezető oldali ajtón :D
Ennyi pénzért, és úgy, hogy a legegyszerűbb és legolcsóbb fenntarthatóság a szempont, én is a Swift-et javaslom. Hogy most ezre, vagy 1.3-as motorral keresel belőle, azt attól tedd függővé, hogy hol használod. Ha szinte csak városban, akkor az ezres bőven elég, de ha sokat mész városon kívül, akkor inkább az 1.3-as 8 szelepes (16 szelepeset még nemigen fogsz találni ennyiért).
Ja, még annyit: ne ragadj le ennél az egy hirdetésnél, Swift-ből annyi van, mint égen a csillag, szóval van miből válogatni. :)
Hopp, nem is vettem észre a kilincs nélküliséget...:D
Akkor ez ki is esett...
Egyébként a másik kettő nem gyanúsan olcsó?
ÁLLAPOT alapján kell autót venni nem ár/érték alapján....
A 3 közül nekem a Seat lenne a legszimpatikusabb, viszont ennyi pénzből inkább egy Suzukit vállalnék be. Nagyobb eséllyel fognál ki belőle jobb állapotút és az alkatrészek is olcsóbbak hozzá. Ráadásul az általad megadott feltételeknek is ez felel meg a legjobban. ;) De az ért ne kapkodd el a vásárlást ,Swiftből van annyi mint égen a szemét, nem kell rögtön a megvenni a legelsőt amit meglátsz , mert lehet könnyen belenyúlsz a tutiba aztán még a csillagos eget is leátkozod... Ajánlatosabb kéztől venni és szakértőt vinni magaddal, ha mész megnézni a kocsit. Kb. ennyi. :)
Állapot alapján szeretnék venni, azért írtam, hogy "Tegyük fel, hogy egyiknek sincs rejtett hibája". :)
Tetszik egyébként a Suzuki, amit negatívumként hallok róla, hogy az úttartása rossz (meg ugye a biztonság)...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!