Én bmwt vennék,de mivel az audi első tulajdonos ezért azt.
2013. júl. 1. 07:09
5/11 anonim válasza:
én is 20 éves vagyok és ha kapnék se vállalnék be egy 3 milliós autót elsőnek...kezdések nekem bőven elég egy velem egyidős renault clio :)
amúgy ha egyszer ennyi pénzem lesz autóra nem használtat fogok venni az tuti..
2013. júl. 1. 07:20
6/11 anonim válasza:
Lényegében egyik se rossz. Azt vedd meg amelyik jobban tetszik.
2013. júl. 1. 07:24
7/11 anonim válasza:
Ezek közül az Audi. De az is csak akkor, ha jól kereső ember vagy (200 vagy a felett).
2013. júl. 1. 11:22
8/11 A kérdező kommentje:
Vállalkozó vagyok. Mondhatni jól keresek a magyarországi fizetésekhez képest. Új autót akkor veszek, ha meg nyerem az 5-öst. Legjobban a BMW-hez húz a szívem. :)
2013. júl. 1. 11:38
9/11 anonim válasza:
A Mercit semmiképp se vedd, sok km van benne meg le van maradva műszakilag a másik kettőtől.
A BMW 2.0 benzines motorja nagyon iszákos. Ízlés dolga, de nekem kinézetre nem jön be.
Az Audi nagyon jó vétel lenne, alig van benne futott km, ez a turbós motor meg egy vadállat, teljesítményéhez képest a fogyasztása is jó még az 5 fokozatú váltó ellenére is, kár, hogy nem 6 sebességes van benne.
Én az Audit mondanám.
2013. júl. 1. 13:23
10/11 anonim válasza:
Egyértelmű, hogy az Audit: ha igazak a róla megadott adatok - ami leellenőrizhető - akkor a legésszerűbb választás. Az 1.8T motor nagyon jó.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!