Melyik autót vegyem?
Autót szeretnék venni. Első kocsim lenne, kb 300 környéki összeget szánok rá. Nem kell, hogy makulátlan legyen, nem vágyom luxusra, csak egy egyszerű igáslóra, ami a lehető legkevesebb alkalommal hagyna cserben - és olcsón fenntartható. Presztízs, márka nem számít.
A 3 közül melyik a legjobb szerintetek?
Tegyük fel, hogy egyiknek sincs rejtett hibája, kérlek az ár/érték arány alapján alkossatok véleményt.
A megbízhatóságáról eddig jót hallottam... a kényelmével kapcsolatban tényleg olvastam "gondokról".
Van valamilyen élményed, tapasztalatod a Felicia-ról?
Nekem nem volt Feliciám az említett okokból. Ismerősi körben is csak 1 fordult elő, nagyon rövid ideig, szintén az említett okokból. :)
Beleülve egyszerűen nem felelt meg szerintem a korának. Kicsit sem.
Az általam "ismert" példány pedig igazi szervizlakó volt, de nyilván van ellenpélda is, ahogy minden márkánál. Én nem javaslom, szerintem nagyon idejét múlt autó.
Én a Suzukit választanám, fenntarthatóság és megbízhatóság miatt.
De nem a linkelt, zár nélküli példányt. :)
Geo Metro, ugyanaz, mint a mi Suzukink, csak ez amcsi, de szerintem egy az egyben talál rá minden alkatrész
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!