Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Melyiket típusú autót vegyem?

Melyiket típusú autót vegyem?

Figyelt kérdés

BMW 318i

[link]

SUZUKI LIANA 1.6 GS

[link]

Egyik autó fenntartása sem verne a földhöz!

Javarészt országúton használnám napi 40-50 km távokra!A józan eszem a suzuki felé húz,de a haveroktól igen sok jót hallottam a BMW-ről és a megbízhatóságáról ennek a márkának!A suzukikról ellenben sok rosszat mondanak állandóan és főleg autóknak sem merik nevezni suzukikat,bár ezt nem tudom miért! Két a linkben szereplő hasonló autó van a lakóhelyemhez közel amiket már meg is néztem csak nem tudok dönteni!Esetleg mondanátok érveket ellen érveket a két linkben szerepló autó típusról?

A válaszokat előre is köszönöm!

A márkák kimondottan nem érdekelnek számomra a márkajelzések csak egy embléma az autók elején!

#kontra #Suzuki.Liana
2014. jan. 6. 18:58
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
64%
Bár a szívem biztos a BMW felé húzna de ész érv szerint a Suzuki. Mert újabb, olcsóbb az alkatrész hozzá.
2014. jan. 6. 19:07
 2/13 anonim ***** válasza:
91%

Azért a Suzukikat nem kéne leírni és ekézni, ahogy a BMW-t sem.

Bővíteni kellene a választékot, én keresnék még Toyotát és VW-t is, Skodát, vagy Seatot. Mindennapi használatra Skodát vennék, azok között lenne érdemes nézelődni.

2014. jan. 6. 19:58
 3/13 anonim ***** válasza:
52%

nézz 3 ajtós, bmw compactot fiatalabb és olcsóbb.

Hogy néz ki az a suzuki,csúnyán?!

2014. jan. 6. 20:36
 4/13 anonim ***** válasza:

előző

Ha fiatal vagy,ne vedd meg a suzukit.

Olyan mintha nagypápád autóját kölcsön kérnéd.

2014. jan. 6. 20:37
 5/13 anonim ***** válasza:
0%

előző:

[link]

[link]

Mit szólsz hozzá?

2014. jan. 6. 20:39
 6/13 A kérdező kommentje:
Kis vacak 3 ajtós autókról szó sem lehet!Egyáltalán nem lenne a még 2 embernek praktikus az első ajtótól hátra mászni! Kell az a minimum 4 ajtó!
2014. jan. 6. 21:31
 7/13 A kérdező kommentje:
Amúgy fiatal vagyok 26 éves de nincs feltűnési viszketegségem! Vagyis az most hogy menő legyen nem nagyon érdekel! Nekem inkább a megbízhatóság a fontos!
2014. jan. 6. 21:34
 8/13 anonim ***** válasza:

nem sokkal rövidebb amúgy.

Akkor vegyél mimnél fiatalabbat és állapotban megkíméltet.

2014. jan. 6. 22:26
 9/13 anonim ***** válasza:

ha megvetted,kérlek írd ki.

Kíváncsi vagyok. :)

2014. jan. 6. 22:34
 10/13 A kérdező kommentje:
Hát nagyon elgondolkodom rajta!Nem a hossza miatt nem jó a 3 ajtós hanem a 2 hátsó ajtó hiánya miatt!
2014. jan. 6. 23:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!