Melyiket típusú autót vegyem?
BMW 318i
SUZUKI LIANA 1.6 GS
Egyik autó fenntartása sem verne a földhöz!
Javarészt országúton használnám napi 40-50 km távokra!A józan eszem a suzuki felé húz,de a haveroktól igen sok jót hallottam a BMW-ről és a megbízhatóságáról ennek a márkának!A suzukikról ellenben sok rosszat mondanak állandóan és főleg autóknak sem merik nevezni suzukikat,bár ezt nem tudom miért! Két a linkben szereplő hasonló autó van a lakóhelyemhez közel amiket már meg is néztem csak nem tudok dönteni!Esetleg mondanátok érveket ellen érveket a két linkben szerepló autó típusról?
A válaszokat előre is köszönöm!
A márkák kimondottan nem érdekelnek számomra a márkajelzések csak egy embléma az autók elején!
Se BMW se suzukit nem vettem!
Ma munkából a vasútállomásra tartva megláttam egy ház előtt álló eladó Toyota Avensist! Be is csengettem Az autó jó állapotúnak tűnik,holnap meg is veszem,ha az ismerősöm is megnézi ő hátha autószerelő szemek többet látnak mint az én szemeim! Szervizkönyv is van hozzá bár azt nem tudom ,hogy ennek van e valami jelentősége! Maga az autóba egy 1.6 benzinmotor van 950 ezer ért árulják 2003 5.havi gyártású!
Egyébként nem nagyon ismerem így az autómárkákat,de ez az autó nagyon megtetszett,esetleg ti tudtok valamit a benzines Avensis-ekról?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!