Melyik új autót vegyem 4,200, 000 - 4,800, 000 között három van kinézve, Suzuki Vitara GL+, Ford focus 1,6 Ti-VCT Technology, Volkswagen Golf 7 Trend 1,4 TSI?
Kolléga 1.4-es TSI öt évesen motorcsere. 1. tulaj főleg városon belüli munkába járásra használja. Megkímélt. + mondták neki, ha már motort cserélnek kell vele a kuplungot is. Olvass utána autoplenum.de totalkar.hu népítélet.
Hallo, ich brauche dringend Hilfe! Unser VW T5 (Multivan) Bj Ende 11 schluckt Ca 2 Liter Öl auf 700km. Er hat den 2.0Bi mit 179PS und noch nicht mal 60.000km gelaufen. Garantie hat er keine mehr von VW..
Weitere Fragen mit Antworten Auto + Volkswagen Technik Auto Volkswagen Mehr Themen
Frage von ninanaW, 07.11.2008
Ist ein hoher Ölverbrauch bei VW-Wagen normal?
Kérdezz meg szerelőket.
Nekem a focusom után is kellett olajat töltögetni
nem literszám.
A vitara ugyan az mint a swift. kicsit nagyobb, jóval drágább. Nézz alá hátul egy vasrúd a hátsó tengely, semmi lengőkarok. 5cm-el hoszabb tengelytáv mint a swift. Kb. ugyan az a rugózás, zajszint. Swiftben 4 misi alatt kapsz jobban felszerelt automatát. A focus vW más kategória, igényesebb technikai megoldások igényesebb futóművek. Ami persze el is romolhat a magyar kátyúhálózaton. A suzi-ban jobban fogod érezni az úthibákat. Átmész egy százason és megmondod fej vagy írás. A volkswagen szerintem az autóipar alja. Google alapján: Szakadó vezérműszíjak, iszonyat olajfogyasztás, kormolódó motorok, korán haló DSG-k, rövid életű turbók. Suzi-hoz tudsz venni +2 év garanciát 3+2 VW nem tudom, de nem hinném, hogy a 2évre bármit be merne vállalni.
Kocsivétel előtt vagyunk mi is. Ezek is szóba jöttek, meg még egy csomó minden. Pl Octavia, Civic, Ceed, Asx, sorolhatnám. Végül is a Vitara mellett döntöttünk, a múlt héten meg is rendeltük. Indokok nagyon jó felszereltség és csak jókat olvastam róla magyar és angol tesztekben is. Meg a nejemnek ez tetszett a legjobban.,
:-)
Én is pár hónapja vettem meg a Vitarát, hát aki itt ócsárolta és a Swifthez hasonlította, az még sosem ült Vitarában, szóval nem tudom mire mond ilyen égbekiáltó hülyeségeket.
Méretéhez képest és motorjához képest alacsony a fogyaztása (5,8 l), pedig benzines. Budaspesten használom és hétvégenként Balatonra járásra.
Jobban gyorsul mint az Ignis.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!