Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Hogy lehetne csökkenteni az...

Hogy lehetne csökkenteni az autóforgalmat?

Figyelt kérdés

Pl a kisebb városokban ahol természetesen nincsen metró.

Nem lehetne azt támogatni valahogy hogy az ingázók ne egyedül utazzanak egy ember-egy gépkocsi? (Sokszor nem is kicsi az az autó)

Vagy azoknak kellene adót, díjat, szmog alapot bármi elnevezésűt fizetni akik gyakran utaznak úgy hogy egyedül vannak az autóban.

2020. júl. 25. 17:07
1 2 3 4 5 6 7
 31/61 Vortrex ***** válasza:
68%

A művelt segge nem bírja elviselni ezt a pusztító alpáriságot, amit a hülye kérdésére kap

Az a szörnyű, hogy szentül meg van győződve róla, hogy neki van igaza

2020. júl. 25. 20:43
 32/61 anonim ***** válasza:
51%

Tudjátok mi a kérdés értelme...?

Aki sikeresen kitalálja, annak a jövő héten a háza elé négysávos bicikliutat létesítünk.

2020. júl. 25. 21:45
 33/61 A kérdező kommentje:
Rengeteg műveletlen embert papír nélkülit ismerek akire felnézek, de nem az ilyen frusztrált barmot mint te. Itt szmogról van szó nem a te nyamvadt papírod hiányáról! Menjél komplexusozni bárhová itt szmogról van szó nem arról hogy fekete pontos kaptál az iskolában te senki. És most gonoszsággal kompenzálod. Gonosz vagy! Rossz a szmog, rossz érted? Kit érdekel a nyamvadt sikertelen diplomád vagy tökömtudja mid. Sértődjél meg a tanáraidra itt az autó forgalomra próbáltam javaslatokat tenni de a nagy autósok csak kötekedni tudnak. Gonosz romlott emberek vagytok.
2020. júl. 25. 22:11
 34/61 anonim ***** válasza:
49%
Költözz el onnan, járj elől jó példával, tolakodás nélkül mondd el néha röviden, mit teszel a jó ügyért, ennél többet csak akkor tehetsz, ha alapítasz valami egyesületet, ami tényleg csinálja is azt, amivel telefirkálták az alapító okiratot a jó halogatást követő véghajrában. Ez, hogy kiállsz random fórumon full inkognitóban körbehülyézni a népet, kb kiscsoportos óvodásnak is cink.
2020. júl. 25. 23:31
 35/61 A kérdező kommentje:
Aha kösz újabb hülye jött osztani az észt, tettem néhány építő jellegű javaslatot majd a NAAAAAGY autósok beszóltak, amire próbáltam elmagyarázni hogy nem kellene mert nem vagyok hülye, erre Jenőke magára vette mer jaj ő milyen gazdag de jaj neki nincsen diplomája, aztán már senki se arról beszél amiről a kérdés szól. Nem hülyézni szeretném a népet de ha hülyézés hangulatot csinál itt néhány kretén akkor hülyézzünk. Én kimazsolázom belőle az infókat nekünk az a lényeg ugyanis még mindig a SZMOG ÉS AUTÓFORGALOM helyzetről szeretnék beszélgetni, és a megoldásokról de nem arról hogy 10 év múlva majd előáll a hupisárga tömegközlekedés hanem arról hogy ezen a nyáron mitől lesz jobb, és nem én vagyok egyedül aki ezen gondolkodik mert itt 3-an fogjuk a fejünket az agyatlan kommenteken de nem érdekel. Remélem egyszer elvonulnak a fő kretének inni és elolvashatom azt a bizonyos hosszú kommentet amiben remélhetőleg építő szándék is lesz nemcsak a lehúzás!
2020. júl. 26. 00:59
 36/61 anonim ***** válasza:
66%

És továbbra sem reagálsz az érdemi válaszokra, csak a fröcsögésre...

Miről akarsz beszélgetni valójában? Mert nem a városi közlekedés jövőjéről, látványosan kerülöd a releváns válaszokat, csak személyeskedsz újra és újra

2020. júl. 26. 09:08
 37/61 A kérdező kommentje:
Fizetős parkolás kell a nagy boltoknál, akkor talán meggondolnák többen. Drága parkolás a problémás városokban, (nem Bp, ne szabaduljon rám mindenki Bp-ről). És lezárni kerülőutakká vált eredetileg kertváros lakóövezet utakat gyalog és bicikli forgalom részére, a fennmaradó eredetileg főutakon gazdálkodjanak az autósok, hogy ne növekedjen az autók száma a végtelen x végtelenségig. Külföldön is sok helyen így megy. Ott nem hőbörögnek az intézkedésekre.
2020. júl. 26. 14:26
 38/61 A kérdező kommentje:
Mivel a korona korlátozás feloldása óta gyakorlatilag mi itt brutál szmogban élünk, ami elég megterhelő az emberi szervezetnek, ezért elnézést a lassabb reakcióért. Most fogom elolvasni a remélhetőleg hasznos választ, miután átrágtam magam tegnap a trollokon.
2020. júl. 26. 14:29
 39/61 anonim ***** válasza:

Ennek sok komponense van:

- Kellene egy jól megszervezett tömegközlekedés

- Kellenének alternatív lehetőségek, pl. bicikliutak

- A wannabe Döbrögik leszokhatnának arról, hogy minden nevetséges indokkal irodába járásra kötelezzenek embereket olyan munkakörökben, amiket otthonról ugyanúgy, vagy még talán jobban is meg lehet csinálni... de erre egyelőre nem sok esély van

2020. júl. 26. 14:31
 40/61 A kérdező kommentje:
Máris válaszolok, mindenesetre annyi hogy az autósok egy bizonyos rétegéről akik érdekes itt a gyakorin is hogy hogy itt nyomulnak, még a szokásosnál is negatívabb véleményünk lett sokaknak! Az életben is tapasztalni a nagyképű prosztó formájukat, nekem is van kocsim de ha gyalog megyek valahová kb kinyírnak egyes autósok, hiába próbálnak a normális autósok rendesek lenni, ha mindig van az a sok királykodó egyén aki itt a gyakorin is felpontozgatja egymást, egyre uszimpatikusabbak lesztek!! Fokozzátok még a csillagos égig :D :DDDDD
2020. júl. 26. 14:36
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!