Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Hogy lehetne csökkenteni az...

Hogy lehetne csökkenteni az autóforgalmat?

Figyelt kérdés

Pl a kisebb városokban ahol természetesen nincsen metró.

Nem lehetne azt támogatni valahogy hogy az ingázók ne egyedül utazzanak egy ember-egy gépkocsi? (Sokszor nem is kicsi az az autó)

Vagy azoknak kellene adót, díjat, szmog alapot bármi elnevezésűt fizetni akik gyakran utaznak úgy hogy egyedül vannak az autóban.

2020. júl. 25. 17:07
1 2 3 4 5 6 7
 11/61 A kérdező kommentje:
Ok tisztázzuk az alapelveket. Én egy értelmes, művelt, tájékozott ember vagyok. Ti meg nem biztos. Úgy olvasgassátok a dolgokat, ne a saját szinteteken képzelegjetek, és ne magatokból induljatok ki hogy akkor más is hülye. NEM gondolok olyat ami megoldhatatlan, DE KELL megoldás, nem a rosszat kell látni mindenben higgadjatok le nem viszi el senki a tütüt.
2020. júl. 25. 18:03
 12/61 anonim ***** válasza:
68%

Milyen kis ficsúrok?

A #6 beszólásán kívül mindenki adott értelmes választ. Ha csak az a baj, hogy nem egyezik a véleményeddel, akkor nem itt kell kérdést kiírni, hanem facebook posztban elsírni a bánatodat és letiltani a hozzászólásokat.

Sajnos fordítva ülsz a lovon, olyan apró, működésképtelen és értelmetlen látszatintézkedéseket próbálsz erőltetni amik nem segítenek hozzá senkit a megoldáshoz.

2020. júl. 25. 18:05
 13/61 A kérdező kommentje:
Igen a többiben sok értelmes volt, de hát nem tudtam az összesre egyszerre válaszolni, és a többin azon gondolkodom is plusz más dolgom is van, zöld is ment rá, szóval még nem válaszoltam azokra.
2020. júl. 25. 18:06
 14/61 A kérdező kommentje:
Ok de ezt nem te fogod megmondani, az emberek a te nyavalygásod kikerülve észbe kapnak és maguktól fogak ésszerűen viselkedni, de tudom bp-iek vagytok azért vagytok beijedve mert oda sok minden nem alkalmas ebből ez kisebb városokra lenne jobb, nyugi nem bp-ről van szó.
2020. júl. 25. 18:09
 15/61 anonim válasza:
A helyzet pedig, akármennyire is súlyos,javítása sok pénzbe kerül --> nem mostanában lesz sajnos változtatás.
 16/61 anonim ***** válasza:
78%

#12, ne stresszeld magad. a kérdező valszeg egy 13 éves kisgyerek. Legalábbis az esze meglenne ahhoz hogy az legyen. akik "tásóznak" rendszeresen, azok a karakterek nem a legfényesebb csillagok az égen. :D

Hát hadd álmodozzon a hülyeségeiről. :)

Mondjuk abban az egyben van max igaza hogy az emberek a 300 méterre lévő boltba is kocsival mennek. de ez meg lokális problem.

17/61 A kérdező kommentje:
Nem én kezdtem a tesózást tényleg miért csak ilyen stresszes idióták írnak ide, relaxáljatok előbb de valszeg a kocsiban nem lehet, kérhetném a válaszokat NE autóból közvetlenül kiszállva küldjék javasolt előtte egy kis testmozgás, köszi.
2020. júl. 25. 18:13
 18/61 anonim ***** válasza:
100%

#16: Nem tudnak felidegesíteni az ilyenek :D

#17: Itt csak te vagy ideges, aki folyamatosan odaszúrkálja a lenéző, sértegető félmondatokat. Érdekes, hogy ilyenekre futja az energiádból, de az érdemi, szakmai vitára már valahogy nem

2020. júl. 25. 18:15
 19/61 A kérdező kommentje:
Egyébként bocsi, lehetne úgy, hogy először végiggondoljátok, és akár holnap nyavalyogtok amikor már komoly átgondolt vélemény hogy ez se az se amaz se? Idő van, legalábbis 1-2 nap nem számít. Tényleg. Nem luxus, ez természetes folyamat, probléma felvetés, egy kis idő, majd "megvilágosodás",és válaszok küldése.
2020. júl. 25. 18:16
 20/61 A kérdező kommentje:
Ok, ennyi elég is volt belőletek, nem voltatok meggyőzőek.
2020. júl. 25. 18:17
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!