Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Csütörtökön lesz a forgalmi...

Csütörtökön lesz a forgalmi vizsgám,és az oktató azt mondta a "kenőpénzre"amit a vizgsabiztosnak adunk,hogy fogjak egy borítékot és tegyek bele 40ezret.Nem sok ez egy kicsit?

Figyelt kérdés
Én pontosan tudom hogy ez az egész rendszer velejéig rohadt és undorító ami itt megy,de az hogy egy forgalmi vizsgára 40 ezer legyen a kenőpénz?Én egy 20-ast gondoltam maximum...Itt mindenki csak a saját zsebére dolgozik,a tanulót meg ott húzzák le ahol tudják..Szóval ha nem adnék kenőpénzt akkor kb esélyem sem lenne átmenni?Szerintetek adjak 40 ezret vagy ne?Te mit tennél a helyemben?

2020. júl. 23. 19:46
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
23%

Gyerekek, engem ma össze törtek, nem csak az autót de a lelkemet is....

A képen látható út:helyesen a kék jelölt úton kell járni. A csajszi a piroson jött..... Az egyirányú váci úton jött velem szembe, és nekem jött.... kiszállok megnézem a csajszi első mondata hogy "Ugye elismered hogy hibáztál?" Én majdnem sírva fakadtam..... na hát ezért nem kell fizetni a jogsiért....

2020. aug. 7. 14:41
 22/29 anonim ***** válasza:
Miért indul ki mindenki abból, hogy aki fizetett az nem is tud vezetni? Tök különbözőek a viszonyok Pesten, mint vidéken, általában a vizsgára is többet kell várni, óradíj magasabb, és városban nehezebb megtanulni vezetn is. Elismerem, hogy tele van a város vezetni nem tudókkal, de a forgalmi nagyban szerencsén is múlik. Plsz ha valaki nem tud vezetni, a vb bármennyit fizetsz, nem fog átengedni. Max elnéz pl egy lefulladást, kapsz még 1 lehetőséget parkolásra, ilyenek.
2020. aug. 7. 16:07
 23/29 anonim ***** válasza:
100%
hát csak pl van néhány ismerősöm aki mikor feljön hozzánk, és el kell menni valahova, közli hogy nem vezet pesten... pedig vezetésre kap az ember jogosítványt, nem pedig városra.....
2020. aug. 7. 17:32
 24/29 anonim ***** válasza:
23%
és még egy dolog: Budapesten is ugyan azok a táblák, felfestések mint vidéken, csak kicsit nagyobb a forgalom... van olyan ismerősöm fizetett a jogsiért, másnap beült a kocsiba 4 óra alatt elfogytak a pontjai..... nyert egy biciklit....
2020. aug. 7. 17:34
 25/29 anonim ***** válasza:
meg most nem azért váci úti dolog: ott a jobb külső sávból lehet lekanyarodni, a belső sávba egyértelmű hogy nem... mi van ha ezt autópályán csinálja meg... ott nem tud úgy megfordulni, ott mi csinál... kiabál az összessel hogy nem ismeri a kresz-t.... vagy most mi van.... ha megtanulsz vezetni nem fulladsz le, benézel a tükörbe, értelmezed a táblát... nem egy bonyolult dolog, a legrosszabb esetbe a való életben követed a másikat... nekem is volt olyan hogy nem tudtam hogy most mi van, követtem az előttem lévőt pl egy többsávos körforgalomba... de aki még ehhez is h....e az nem való az utakra.... néha olyant lehet látni az utakon tanuló vezetőktől és ők pont nem azok akik lesza...k hanem mert nem tudják....
2020. aug. 7. 17:39
 26/29 anonim ***** válasza:
Na nekem meg olyan ismerosom van, aki nem fizetett, videken tette le a jogsit, es nem mer Pesten vezetni.
2020. aug. 7. 17:50
 27/29 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk neha ax se jo, ha az előttedevot koveted😃 ezt oktatom mondta mindig hogy nem tudhatod, masok mennyivel hulyebbek nalad.
2020. aug. 7. 17:52
 28/29 anonim ***** válasza:
100%

#25#

Az már régen rossz, ha valaki úgy közlekedik, hogy a másikat követi, másolja, csinálhat az is hülyeséget.

Az rendben van, hogy figyeli a többi közlekedőt, idegen helyen segítség is, de mindíg kell egy visszaellenőrzés, hogy amit a másik csinál, az helyes-e

2020. aug. 7. 17:58
 29/29 anonim ***** válasza:

én egyszer mikor tanultam mentem a hulye után. az átment a záró vonalon, benéztem hátra mentem utána (kb 3. óra volt a forgalomba) oktató válasza: "A rendőröktől sorszámot is kapsz nem csak büntető pontott."

amúgy az a gáz ha nem arra fele akartál menni amerre ő... :)meg ismered a mondást:"Két hulye ötlet mindig összeadódik"... am de tényleg vannak olyanok hogy csak na....

2020. aug. 7. 17:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!