Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Csütörtökön lesz a forgalmi...

Csütörtökön lesz a forgalmi vizsgám,és az oktató azt mondta a "kenőpénzre"amit a vizgsabiztosnak adunk,hogy fogjak egy borítékot és tegyek bele 40ezret.Nem sok ez egy kicsit?

Figyelt kérdés
Én pontosan tudom hogy ez az egész rendszer velejéig rohadt és undorító ami itt megy,de az hogy egy forgalmi vizsgára 40 ezer legyen a kenőpénz?Én egy 20-ast gondoltam maximum...Itt mindenki csak a saját zsebére dolgozik,a tanulót meg ott húzzák le ahol tudják..Szóval ha nem adnék kenőpénzt akkor kb esélyem sem lenne átmenni?Szerintetek adjak 40 ezret vagy ne?Te mit tennél a helyemben?

2020. júl. 23. 19:46
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
82%

#10#

Ezt a történetet rendszeresen előadod, ráadásul, mint valami etalont...

Vannak bunkó vizsgabiztosok, de vannak rendesek is közöttük, azt, hogy ki vizsgáztat, sorsolással dől el a vizsga napján.

Azt már a vizsgára készülve elmondta az oktatóm, hogy pl a pakolásoknál bukó, ha néhány másodpercnél tovább feltartom a többi közlekedőt, tehát körültekintően válasszak helyet, forgalmi vizsgán nem fér bele, hogy percekig feltartod a forgalmat.

Fogalmam sincs arról, hogy az aznap vizsgázók közül mennyit buktatott meg a vizsgabiztos, nem ültem reggel nyolctól délután négyig a vizsgabázison... viszont nem adtam borítékot, és elsőre sikerült a vizsgám.

Az biztos, ha a vizsgabiztos meg akar valakit buktatni, talál rá okot, de az nem igaz, hogy mindenkit megbuktatnak, aki nem fizet.

2020. júl. 25. 15:40
 12/29 anonim ***** válasza:
83%

Soha, sehol nem voltam az a borítékolós fajta, nem szokásom. Itt most írásban nagy a szám és valószínűleg szemberöhögtem volna az oktatót ilyen esetben, egyébként pedig a magam olykor túl visszafogott és kultúrált módjában megmondtam volna, hogy pénzt azt várhat tőlem, nem fog kapni, sőt, még oktatót is váltok. Azt meg már biztos nem mertem volna megtenni, hogy átadok egy üres borítékot a vizsga után, benne egy papírral, amin a nem nyert felirat van. 40.000 nem kevés pénz, ne adj egy forintot sem!

Szerencsére elsőre átmentem, sem az oktató, sem a vizsgabiztos nem kapott borítékot. Ez pár éve volt, amikor még a rutinpályán is vizsgázni kellett.

2020. júl. 25. 17:14
 13/29 anonim ***** válasza:
100%
Oké, ez a nem nyert dolog nagyon vicces :DDD
2020. júl. 26. 14:37
 14/29 Kecskeméti-Varga Kata ***** válasza:
0%
Nem igaz hogy nem lehet csak akkor sikeresen vizsgázni ha fizetsz! Én sem fizettem öt éve,a fiaim sem idén. Ráadásul aki csak úgy tud sikeresen vizsgázni ha fizet az nem gondol arra hogy tudás nélkül mikor fog balesetet okozni?
2020. júl. 26. 20:51
 15/29 A kérdező kommentje:

Na,voltam vizsgázni,kifizettem a 40-et végül,átmentem! :D Az elsosegely is meglett.Mar mehetek majd meg igényelni a jogsimat végre :D

Köszönöm szépen mindenkinek a válaszokat!

2020. júl. 30. 12:18
 16/29 anonim ***** válasza:
10%

ergo mèg egy hūlye az utakon.... majd ha összetöröd az autót majd akkor fizeted ki a pótóràkat.....

szègyen ez az orszàg... csodàlkoznak ha szembe megy valaki a forgalomba.... èn inkàbb pót oràra költöttem, ès buktam egyszer.....

2020. júl. 31. 09:37
 17/29 anonim ***** válasza:

Tőlem húszat kért, a negyven már szerintem is sok...

Még mielőtt bárki beszólna, nem, nem vagyok életveszélyes sofőr, és nem szüttyögök a belső sávban, meg hasonló ökörségek.

Prompt kellett a jogsi, és éltem a lehetőséggel.

2020. aug. 5. 09:07
 18/29 anonim ***** válasza:
0%
első vàlaszoló a lefizetès mellett ìrt 22% egy màsik az ellen 22%.... akkor mi a helyes vàlasz???? XD
2020. aug. 5. 12:38
 19/29 anonim ***** válasza:
0%

vannak akik a lefizetés ellen vannak azok lepontozzák a másikat

akik meg csak fizetéssel tudtak átmenni azok irigységből pontozzák le azokat akik nem fizettek

és senki ne mondja hogy csak úgy lehet átmenni mert nem, énis meg mindenki más akit ismerek átment nehézségek nélkül úgy hogy nem fizetett

2020. aug. 5. 12:44
 20/29 anonim ***** válasza:
100%
En 50 ezer forintott fizettem. Nem kell ezen sporolni. Fogd fel ugy, mint egy opportunity cost. Ha megbuktat, ugy vehetsz orakat, es fizethetsz meg 1 vizsgat. Lehet a 2 evbol is kicsuszol. Szerintem fizess, ne te akard megvaltani a velejeig romlott rendszert. Amilyen egeszsegtelenek ezek az oktatok meg vb-k 70 evesen elhunynak. Remeljuk az azt koveto generacio kevesbe lesz korrupt.
2020. aug. 5. 17:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!