Csütörtökön lesz a forgalmi vizsgám,és az oktató azt mondta a "kenőpénzre"amit a vizgsabiztosnak adunk,hogy fogjak egy borítékot és tegyek bele 40ezret.Nem sok ez egy kicsit?
#10#
Ezt a történetet rendszeresen előadod, ráadásul, mint valami etalont...
Vannak bunkó vizsgabiztosok, de vannak rendesek is közöttük, azt, hogy ki vizsgáztat, sorsolással dől el a vizsga napján.
Azt már a vizsgára készülve elmondta az oktatóm, hogy pl a pakolásoknál bukó, ha néhány másodpercnél tovább feltartom a többi közlekedőt, tehát körültekintően válasszak helyet, forgalmi vizsgán nem fér bele, hogy percekig feltartod a forgalmat.
Fogalmam sincs arról, hogy az aznap vizsgázók közül mennyit buktatott meg a vizsgabiztos, nem ültem reggel nyolctól délután négyig a vizsgabázison... viszont nem adtam borítékot, és elsőre sikerült a vizsgám.
Az biztos, ha a vizsgabiztos meg akar valakit buktatni, talál rá okot, de az nem igaz, hogy mindenkit megbuktatnak, aki nem fizet.
Soha, sehol nem voltam az a borítékolós fajta, nem szokásom. Itt most írásban nagy a szám és valószínűleg szemberöhögtem volna az oktatót ilyen esetben, egyébként pedig a magam olykor túl visszafogott és kultúrált módjában megmondtam volna, hogy pénzt azt várhat tőlem, nem fog kapni, sőt, még oktatót is váltok. Azt meg már biztos nem mertem volna megtenni, hogy átadok egy üres borítékot a vizsga után, benne egy papírral, amin a nem nyert felirat van. 40.000 nem kevés pénz, ne adj egy forintot sem!
Szerencsére elsőre átmentem, sem az oktató, sem a vizsgabiztos nem kapott borítékot. Ez pár éve volt, amikor még a rutinpályán is vizsgázni kellett.
Na,voltam vizsgázni,kifizettem a 40-et végül,átmentem! :D Az elsosegely is meglett.Mar mehetek majd meg igényelni a jogsimat végre :D
Köszönöm szépen mindenkinek a válaszokat!
ergo mèg egy hūlye az utakon.... majd ha összetöröd az autót majd akkor fizeted ki a pótóràkat.....
szègyen ez az orszàg... csodàlkoznak ha szembe megy valaki a forgalomba.... èn inkàbb pót oràra költöttem, ès buktam egyszer.....
Tőlem húszat kért, a negyven már szerintem is sok...
Még mielőtt bárki beszólna, nem, nem vagyok életveszélyes sofőr, és nem szüttyögök a belső sávban, meg hasonló ökörségek.
Prompt kellett a jogsi, és éltem a lehetőséggel.
vannak akik a lefizetés ellen vannak azok lepontozzák a másikat
akik meg csak fizetéssel tudtak átmenni azok irigységből pontozzák le azokat akik nem fizettek
és senki ne mondja hogy csak úgy lehet átmenni mert nem, énis meg mindenki más akit ismerek átment nehézségek nélkül úgy hogy nem fizetett
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!