Miért szidják a drágább márkákat?
Figyelt kérdés
Nagyon sok helyen látom/hallom,hogy sokan szidják a Mercit,Bmwt,Audit de nem értem azért mert valakinek nem tetszik miért könyveli el egy szarnak?2020. júl. 16. 12:40
41/43 anonim válasza:
Nepitelet.hu mindent elmond. Valóban vezet a Lexus de egy hajszálnyival......Szerintem ezek együtt négyen mind jók.
42/43 anonim válasza:
Na innen is látszik, hogy aki az előző válaszomat mégis lepontozta.m, az csak egóból és nárcisztikus személyiségzavar miatt tette, pedig ellenérvek nem jöttek még egyszer sem. Ha egyszer egy nyomorult is ideokádna valami érvet, hogy szerinte mi a luxus, mi a prémium, meg miért nem a Lexus a legmegbízhatóbb, akkor talán egy fokkal többet érne a pontozásuk, de így csak engem igazolnak. Így a 0% jelenti, hogy igazam van, mert néhány bohóc nem tudja megemészteni ezt, ezért lepontoz. Köszi, hogy igazoljátok azt, amit egyébként minden szakértő elmond xDD
43/43 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a sok válasz!
Én mindenkit felpontoztam aki normálisan érvelt akár mellette akár ellene.
De utolsó kommenthez hozzáfűzném,hogy miért kéne bárkinek rendesen érvelnie arról,hogy a Lexus megbízható vagy sem amikor nem erről szólt a kérdés?
2020. júl. 20. 11:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!