Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Miért szidják a drágább márkákat?

Miért szidják a drágább márkákat?

Figyelt kérdés
Nagyon sok helyen látom/hallom,hogy sokan szidják a Mercit,Bmwt,Audit de nem értem azért mert valakinek nem tetszik miért könyveli el egy szarnak?

2020. júl. 16. 12:40
1 2 3 4 5
 11/43 anonim ***** válasza:
77%

2 dolog miatt szidjak:

Draga a benzin bele mert sok kell, legtobb nem gazdasagos.

Draga az alkatresz, foleg idoseknel amit 30 eves bmvt megvesz a hulyegyerek h vaganykodjon aztan 2 nap alatt 1,4 millio forint értékben javvitatni kell csak h guruljon gazt meg nem adsz neki, meg ilyenek, mert mar a 30 ev alatt minden eloregedett meg masok lefingták.

2: minden cigany ilyeneket vesz h tobbnek tunjenek mint amik, kocsik ruhak stb minden markat elkrunak.

2020. júl. 16. 13:50
 12/43 anonim ***** válasza:
5%
Mert egy szemét mind, csak túl van árazva, a magyar meg valamiért 40 éve azthiszi hogy a germán az jó mert az az áhított nyugat. :)
2020. júl. 16. 13:55
 13/43 anonim ***** válasza:
91%
#12 Fingod nincs, hogy miről beszélsz. :D
2020. júl. 16. 14:45
 14/43 Wadmalac ***** válasza:
100%

Mindnek megvan az előnye és a hátránya is. Aztán a kettőből mindenki ízlés meg esetleg szűk látókörűség miatt ezt vagy azt hangoztatja.

Csak példaként az Audin belül is van pl. olyan motorszéria, amitől óva intenek mindenkit, mert az éppen nem sikerült olyan időtállóra, több szériahibája van, mint egy másiknak, sok meg kinyírhatatlan.

Az ár-érték viszony ezeknél a gyártóknál szerintem nem lehet kérdés. Önmagában az ár sem.

Abban benne van a presztízsérték is, de főleg az alsó-közép és lejjebbi kategóriás tömegmárkákhoz képest nagyságrendekkel nagyobb fejlesztési költségeket képvisel, sőt nagyobb gyártásit is, lévén nem banánköztársaságokban rakják össze fél pohár elpangott sörért.

A lényeg a lényegben: minden általánosító, sommás vélemény téved, hazudik, pártos.

2020. júl. 16. 15:14
 15/43 anonim ***** válasza:
91%

Erre több válasz is van:

-valaki csak szimplán irigységből

-valaki vett 17 évesen egy kifingott japánt elment vele 2 hónapig és jön a "sz@r a német" szöveggel, 0 hozzáértéssel

-van akinek volt német prémiumja, de valamiért belecsúszott egy nagyobb/drágább szervizbe és elment a bizalma a prémiumokkal szemben

2020. júl. 16. 16:25
 16/43 anonim ***** válasza:
94%
#12 Ha ennyire sz&r a nyugati kocsi akkor vegyél Ladát, ha szerencséd lesz újonnan működik benne minden de azért nézd meg hogy dugattyúk nem-e hiányoznak abból a precízen összeszerelt álomkocsiból XD
2020. júl. 16. 16:28
 17/43 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem van abban egy jó nagy adag irigység is. Írom ezt úgy hogy soha nem volt a három nagy prémium márkából nekem egy sem.

Drága fenntartani, ez igaz. De gondolom nem az vesz ilyet, akinek egy teletank a kúton gondot okoz. Jó, most az olyanokat hagyjuk, akik valami öreg szakadék ex-prémium autót képesek megvenni! Azt soha nem fogom megérteni...

2020. júl. 16. 19:32
 18/43 anonim ***** válasza:
74%
Irigység na meg az átlag magyar ember, csak a nyugati széthajtott darabokkal találkozik...
2020. júl. 16. 20:49
 19/43 anonim ***** válasza:
#18 Én spec egyre több újjal találkozok mint 5-10 éve.
2020. júl. 16. 20:51
 20/43 anonim ***** válasza:
0%
#13, aha, biztos nincs. lehet több ilyen propelleres szemét alatt feküdtem mint amennyiben te ültél. De lövésem nincs..
2020. júl. 16. 21:21
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!