Miért szidják a drágább márkákat?
"#29 Ennyi erővel meg neked ennyi életed van hogy leszólod őket, ugyanott tartunk2
Vagy elcímezted, vagy töröltek valamit, mert ez mintha nem nekem szólna. :D
“ember mondj már olyan autót amit nem kell szerelni?“
Mondtam. Lexus, de mondok akkor többet:
Toyota, Honda, Suzuki, Mitsubishi, Hyundai, Kia, Nissan ( nem az újabbak).
Na nyomassátok a piros jeleket, forrongók! :D
"Nekem az a jó autó, amibe beülsz, elfordítod a kulcsot, és elvisz A-ból B-be úgy, hogy csak kopóalkatrészeket cserélsz, meg olajat."
Ez volt a 25-ös válaszod.
"Nekem".
Figyeled?
Még te is tudod valahol, hogy ez VÉLEMÉNY. Nem "Az Igazság".
:(
"hát ezt mondom. nincs olyan hogy német prémium, csak annak van eladva. a balekok meg benyelik."
Ember, egy harmadik generációs TT-t vezetek majdnem napi szinten, évek óta, ne próbáld már itt megmagyarázni nekem, hogy ez tulajdonképpen egy szeméthegy és engem csak átvertek a megbízhatóan működő motorral, az 5 másodperces 0-100 gyorsulással, a strapabíró felfüggesztéssel, a gyűrhetetlen összkerekes menetstabilizátorral, a tűpontos önkormányzással, az adaptív szervókormányzással, a LED mátrix világítással (és még sorolhatnám).
Lövésed nincs, hogy miről beszélsz. Életedben nem ültél még ilyenben és soha nem is fogsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!