Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Miért szidják a drágább márkákat?

Miért szidják a drágább márkákat?

Figyelt kérdés
Nagyon sok helyen látom/hallom,hogy sokan szidják a Mercit,Bmwt,Audit de nem értem azért mert valakinek nem tetszik miért könyveli el egy szarnak?

2020. júl. 16. 12:40
1 2 3 4 5
 31/43 Wadmalac ***** válasza:
9%

"#29 Ennyi erővel meg neked ennyi életed van hogy leszólod őket, ugyanott tartunk2

Vagy elcímezted, vagy töröltek valamit, mert ez mintha nem nekem szólna. :D

2020. júl. 17. 15:19
 32/43 anonim ***** válasza:
35%
#33 nem neked címezte, ez egy trógernak ment amit töröltek azóta a szép magyar szavak miatt :)
2020. júl. 17. 15:21
 33/43 anonim ***** válasza:
44%

“ember mondj már olyan autót amit nem kell szerelni?“

Mondtam. Lexus, de mondok akkor többet:

Toyota, Honda, Suzuki, Mitsubishi, Hyundai, Kia, Nissan ( nem az újabbak).

Na nyomassátok a piros jeleket, forrongók! :D

2020. júl. 17. 15:22
 34/43 anonim ***** válasza:
35%
Ja mégis itt van a 30-as....akkor elírta
2020. júl. 17. 15:22
 35/43 anonim ***** válasza:
35%
35-ös irigyellek, remélem olajcserére sem viszed azérr majd el.
2020. júl. 17. 15:23
 36/43 anonim ***** válasza:
51%
Egyáltalán nem filozófiai kérdés az, hogy egy ilyen egyszerű kérdésnél, amire elvileg hozzáértők válaszolnak (és ők is pontoznak), VAN egy egyenes arányosság a hozzászólás igazságtartalma és a pontozás között.
2020. júl. 17. 15:32
 37/43 anonim ***** válasza:
29%
Amúgy meg a Lexus tényleg a legmegbízhatóbb prémium, ezt bizonyítja minden statisztika, és Becsületesnepper is többször írt róla, ő pesig hidd el többet ért az autókhoz, mint itt az összes kommentelő együttvéve, aki a fotelből megmondja, hogy mi számít prémiumnak és mi nem.
2020. júl. 17. 15:32
 38/43 anonim ***** válasza:
6%

"Nekem az a jó autó, amibe beülsz, elfordítod a kulcsot, és elvisz A-ból B-be úgy, hogy csak kopóalkatrészeket cserélsz, meg olajat."

Ez volt a 25-ös válaszod.

"Nekem".

Figyeled?

Még te is tudod valahol, hogy ez VÉLEMÉNY. Nem "Az Igazság".

:(

2020. júl. 17. 15:34
 39/43 anonim ***** válasza:
37%

"hát ezt mondom. nincs olyan hogy német prémium, csak annak van eladva. a balekok meg benyelik."

Ember, egy harmadik generációs TT-t vezetek majdnem napi szinten, évek óta, ne próbáld már itt megmagyarázni nekem, hogy ez tulajdonképpen egy szeméthegy és engem csak átvertek a megbízhatóan működő motorral, az 5 másodperces 0-100 gyorsulással, a strapabíró felfüggesztéssel, a gyűrhetetlen összkerekes menetstabilizátorral, a tűpontos önkormányzással, az adaptív szervókormányzással, a LED mátrix világítással (és még sorolhatnám).

Lövésed nincs, hogy miről beszélsz. Életedben nem ültél még ilyenben és soha nem is fogsz.

2020. júl. 17. 17:35
 40/43 anonim ***** válasza:
39%
#49 Hagyd rá, ő a "mindenttudó", nála még a fékbetét is regenerálja magát annyira megbízható.
2020. júl. 17. 18:01
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!