Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mennyivel jobb a MaxxMotion...

Mennyivel jobb a MaxxMotion Diesel, mint a sima? Megéri azt tankolni? Miben más? 21 éves lány vagyok, mielőtt elítéltek :D

Figyelt kérdés

2020. júl. 10. 07:35
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
34%

Kepzeld én meg sima dízelt tankolok, és enyémnek sem volt soha semmi baja, micsoda csoda...

De amúgy biztos a fuvarozó vállalatok is hülyék, ahol akár milliós futásteljesítmény is összejöhet, hogy azok is a sima üzemanyagokat tankolják.

Nem a semmiért van benn a reklámszövegben is az " akár " szócska, ha ez enm lenne ott már rég szétperelték volna az összes kúttársaságot.

2020. júl. 10. 09:00
 12/31 A kérdező kommentje:

8-as! köszi a választ, ilyesmit vártam különben :) jelenleg úgy vagyok vele, ha megtehetem azt, hogy eljárok ennyi kilométert nap mint nap. És nyilván a cégtől nem kapom vissza a 100%-át.. Akkor megtehetem azt is, hogy havi pár ezerrel többet költsek az autómra. Egyébként nemrég vettem, használtan. jóó már jó pár éves, 2007-es kicsi Ibiza a szerelmem. De olyan mintha gyerekem lenne, nyilván első autó, de a legjobbat akarom neki :D

Köszi a válaszokat mindenkinek! :)

2020. júl. 10. 09:15
 13/31 anonim ***** válasza:
28%
A drágább üzemanyag az adalékanyagokban tér el. Érdemes időnként ilyet tankolni, mert tartalmaz tisztító adalékokat is.
2020. júl. 10. 09:24
 14/31 anonim ***** válasza:
30%

Egy elkokszosodott motort csodaszerektől soha nem fog kitisztulni! Erre 2 megoldás létezik:

1: szétszedik és kitakarítják

2: dióhéjas tisztítás

Aki mást hisz annak javaslom a kamerás ellenőrzést, bármilyen egyéb tisztítási próbálkozás után. De 99%, hogy semmi sem fog változni.

Az üzemanyagokról: szabványok előírják az összetételét, amit tesztek alapján optimalizáltak. ezekhez az autógyárak alkalmazkodnak, azaz a meghatározott specifikációkra tervezik a motorokat, így az alapüzemanyag tökéletesen megfelel a járműveknek. Kivéve, ha a gyártó előírja a prémium üzemanyag használatát. Téli időszakban az alap üzemanyagokba dermedés gátló adalékot adnak, így ez is alkalmas téli üzemeltetésre, viszont a prémiumba egyes adalékokból többet tesznek.

2020. júl. 10. 09:35
 15/31 anonim ***** válasza:
60%

8. Pont a legnagyobb hülyeséget irja itt.

Például a tartóssághoz mi köze van hogy fénylik az autó???

"Kerámia bevonatot, drága waxot, csilli-villi alufelnit sem szoktak áfás számlára a kamionra venni, mégis van értelme."

Ha lenne fogalmad az autóról és motorról akkor nem írnál ilyen baromságokat és ezeket a dolgokat nem kevernéd össze.

Való igaz az is hogy a kutasoknak kötelező ajánlani ezeket a dolgokat, mert a haszon az azért haszon.

2020. júl. 10. 09:52
 16/31 anonim ***** válasza:
0%
Mehet a drágább 3 hónapban egyszer, nem hülye ám mindenki, nem véletlenül árulnak minden kúton drágább üzemanyagot is. Sok plusz adalék van benne.
2020. júl. 10. 09:53
 17/31 anonim ***** válasza:
#14: pont, hogy kamerás felvételekkel bizonyítják több motorblokktisztító szer hatását. Persze nem szednek le mindent, de mégis működnek.
2020. júl. 10. 10:01
 18/31 anonim ***** válasza:
0%

#17: ajánlom figyelmedbe az alábbi videót!

[link]

Kár hogy személyiségi jogok miatt kivágtak belőle részeket, én még láttam az eredetit is. Lehet védeni a csodát ígérő cégeket, de ha Novoth Tibi kamú videót nem szokott nyilvánosságra hozni. A másik dolog pedig ha ezt tette volna már szét szedték volna az ügyvédek...

2020. júl. 10. 10:52
 19/31 anonim ***** válasza:
58%

14: a már lerakódott kokszot nem fogja feloldani neked, abban biztos lehetsz.

azért kell rendszeresen prémiumot tankolni, mert az lassítja a lerakódás ütemét, és főleg mert kevesebb takony marad égés után, ami végső soron részben az olajba kerül a lehúzógyűrűk révén, másik része meg a katalizátorba.

Hidegüzemben főleg máshogy viselkedik a "drága" üzemanyag. Szóval ha fuvarozó vagy tökmindegy, mert gyakorlatilag nincs hidegüzemed. A kokszlerakódás is a szélsőséges üzemállapotokban fordul elő, nem akkor amikor a 400LE kamionmotort 80-150LE-vel terheled 4 órán keresztül az autópályán

2020. júl. 10. 12:44
 20/31 anonim ***** válasza:
9%
Az elmúlt 500.000km-be egyik autómba se tankoltam prémium üzemanyagot és nem voltak még üzemanyagrendszer problémáim, modernebb, öregebb, szívós és túrbós autókról egyaránt van szó
2020. júl. 10. 14:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!