Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mi lehet a belsőégésű motorok...

Mi lehet a belsőégésű motorok jövője?

Figyelt kérdés
2020. júl. 9. 21:19
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
49%

Egyébként én sem értem, hogy mi itt a probléma az elektromos hajtást illetően. Egy erősebb konfiguráció 400 kilométert tud, ekkora hatótávnyi benzin a legtöbb magyar autóban soha a büdös életben nem volt egyszerre még.

Részemről az egyetlen ok, hogy nem veszek elektromos autót, az az, hogy 2 ajtós, kicsi sportautóból nem igazán van még választék (lényegében nem létezik ilyen). A Tesla Roadster és az elektromos R8 lesznek kb. az első valódi opciók, amikre egyrészt még várni kell, másrészt úgy 50 millánál fognak indulni.

2020. júl. 10. 11:01
 12/14 anonim ***** válasza:

" ekkora hatótávnyi benzin a legtöbb magyar autóban soha a büdös életben nem volt egyszerre még"

Ne magadból indulj ki. :) arról az apróságról nem beszélve, hogy benzint tankolni 2 perc, nem 2 óra. :) Szóval ha elfogyott a 400 nem kell kényszerszünetet tartani.

2020. júl. 10. 18:44
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

Természetesen ez nyilvánvaló előnye a benzinesnek (meg ugye a hangja, ha nem fűnyírómotorról van szó), de 200-300 kilométerenként amúgy is tart szünetet az ember, csak így max kicsit hosszabbat.

2020. júl. 10. 21:26
 14/14 anonim ***** válasza:
Hát nem jövök azzal, hogy általában egy menetben szoktam levezetni pár km híján 800km-t, de amúgy azért nem mindegy szerintem, hogy most megáll 10 percre, kicsit lazít és megy tovább, vagy épp kényszerből álldogál 1-2 órát. Ha csak egy általam vett távot nézek ott is nem mindegy, hogy letekerem durván 7 óra alatt vagy 9 alatt.
2020. júl. 10. 21:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!