Az igaz, hogy a hibrid autók menthetik meg a belsőégésű motorokat?
Figyelt kérdés
2020. júl. 3. 17:25
1/3 anonim válasza:
mire gondolsz? Hogy az elektromos autókkal szemben a hibrid technológia lesz a jövő, így megmaradnak a belsőégésű motorok? Mert ebben szerintem van fantázia.
2/3 anonim válasza:
Szerintem is a hibrid a legjobb, mert városban keveset fogyasz, de vontatásra nem túl alkalmas az elektromos autó.
3/3 anonim válasza:
Úgy tudom, hogy a gyártóknak bizonyos Széndioxid átlagot kell tartaniuk a gyártás során. Ellenben komoly büntetés.
Vagy csinálnak csak 1.2-es motorú autókat csak vagy csinál elektromosat , hibridet és nagy Dieselt is egyszerre, de így előíráson belül marad. Úgyhogy így is megmenti.
Egy hibridbe meg legyen egy kis motor 1 millió forint egy nagyobb 80kWh akksi meg magába 2 millió felett lenne.
Így a hibrid egy olcsóbb alternatíva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!