A Volkswagen luxusautónak számít?
Nem számít annak. Középkategóriás
Éppen a prémium alját súrolja de nem számít annak.
Skoda sem luxus..
Audi, bmw, mercedes, infinity, Bugatti, Porsche, lamborghini, bentley, stb..
Hát, nem tudom hogy akinek egy Golf meg egy Passat prémium, azzal mi van...
Az Aerton-ra meg a Tuaregre a VW-n belül szerintem rá lehet mondani hogy prémium de saját kategóriájukban a többi gyártóval összevetve erős középkategória inkább mindkettő.
Amit a 7-es felsorol, mint "luxus" extrák, azok egy Astrában is megtalálhatóak. Ma már a kisebb, alsóbb kategóriákban is elég jól felszerelik az autókat. Elektromos tükörállítás és elektromos ablakok, stb. szerintem még egy Daciában is ott vannak. Lehet hogy 20-25 éve luxusnak számított, ma már nem az.
Ár: mostanában nagyot ugrott az új autók ára. Egy alsó középkategórás, közepesen felszerelt értelmes autót se kapsz meg 5-6 millió alatt. De a fenti példánál maradva egy rendesen felextrázott nem alapmotoros Astra is lazán belekerül 10 millióba. És ez messze nem luxus.
Az emlegetett BMW, Audi, Mercedes sem luxus, csak prémium.
VW, pláne egy Polo, Golf, nagyon messze van a luxustól, még ha a magyar fizetéshez mérten drágák is újonnan és rogyásig pakoljuk extrával.
Nem.Szerintem inkább felső középkategória.
Igaz néhány éve azok a felszereltségek,amik ma már természetesek,még luxuskategória volt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!