Veszelyes úgy vezetni,ha alig fog a fék az autómon?
Figyelt kérdés
Varosba is be kell mennem, de más kocsi nincs ezen meg alig fog a fék. Lassabban megyek mindig, de így is van hogy neha túlmegyek a kereszteződésen nem tudom bevenni a kanyart2020. jún. 29. 07:49
41/49 anonim válasza:
Megnézném ezt az aszfaltszaggató gépsárkányt. Azt ugye tudod, hogy a rossz féktől nem lesz gyorsabb...
42/49 A kérdező kommentje:
Ki mondta,hogy a rossz fèktől gyorsabb?
2020. jún. 29. 11:10
43/49 anonim válasza:
De cserébe mekkora flash hogy húszról nem tud megállni..ahova 10 perc alatt gyorsított fel. :D
44/49 anonim válasza:
Az ostobaság az, hogy egy életveszélyes kocsival közlekedsz. És még neked áll feljebb. De tudod mit? járj vele, halj meg férfiként ha a busz fékez előtted..
45/49 anonim válasza:
Amennyire te is ráérsz ide járni.
45 komment után sem esik le, hogy valami nem oké.
Tátott szájjal nyargalsz továbbra is egyre mélyebbre abba a bizonyos erdőbe
46/49 anonim válasza:
Ezek ilyenek. És ha késésben van, nyomja is a lepusztult kotlájának. aztán egyszer tényleg kijön a kombájn a mellékútról a tanyavilágban ahol lakik, és akkor vagy rájön hogy az autón a fék a legfontosabb., vagy leborotválja a tetőt a fejével együtt a vágóasztal.
47/49 anonim válasza:
Kérdező,
Írod, hogy nem megy olyan korán vonat, ami elég lenne. Valamelyik közelebbi településről nem tudnál menni? Úgy értem, otthagynád a kocsit valahol, és tömegközlekedve mennél tovább.
48/49 anonim válasza:
"Muszáj így járnom.."
Nem, nem muszáj. Van bicikli, busz, villamos, két lábad, stb. Aki meg lepontozza a józan eszű kommentelőket, az megint tehet egy szívességet.
49/49 anonim válasza:
Köszönjük! Moderátoraink ellenőrizni fogják ezt a kérdést.
Szerintem egy ipari nagy troll, de modik majd eldöntik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!