Hol adhatom le az otthon "keletkezett" autóalkatrész hulladékot?
Figyelt kérdés
Lengéscsillapítók, lengőkarok, rugók, kuplung, stb...2020. ápr. 15. 15:27
2/7 anonim válasza:
Ugye tudod, hogy otthon "okosba" autót bontani illegális?
3/7 A kérdező kommentje:
A hulladék teljesen természetes módon, az autóm karbantartása után keletkezik. Van jobb dolgom is, mint autót bontani.
2020. ápr. 15. 15:47
4/7 anonim válasza:
Na ez engem is érdekel, mert én is otthon gyűjtögetem a garázsban. A kukába nem szívesen dobnám. Vasteleppel az a baj, hogy nekem ezek nem ipari mennyiségben vannak. HA pár tíz kiló hulladék alkatrésszel begurulok a vastelepre, kiröhögnek. Amit kapok érte, pedig még az üzemanyagot sem fedezi.
Nem, nem bontok autót. De néha cserélek féktárcsát, rugót, gömbfejeket, munkahengereket, egyéb vas alkatrészeket, mert nem örök életűek.
5/7 anonim válasza:
Miért röhögnének ki a vastelepen?
6/7 A kérdező kommentje:
Igaza volt a harmadik válaszolónak, vastelepen átvették. Az szegte kedvem, h az első kettőn elhajtottak vele (telefonon). Mérlegre fel, konténerbe behajít, megint mérleg, majd valami jelképes összeget is adtak.
2020. ápr. 15. 17:14
7/7 anonim válasza:
Hulladékudvarban is le lehet adni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!