Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » 8 éves Golfért sok volt a...

8 éves Golfért sok volt a 3.500.000?

Figyelt kérdés
150.000 km van benne
2020. jún. 24. 13:59
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:

Apám vette, ez csak maga a kocsi ára. Plusz a trailer, kellett kint műszaki, mert nem volt neki, meg majd itthon még gondolom.

Egyébként én is nagyon drágáltam...

Szerintetek visszatekerhette a kilometert? Meg szószerint dorombol a motor, nagyon durva...

2020. jún. 24. 21:45
 12/24 anonim ***** válasza:
Itt teljesen lényegtelen a km, az a baj, hogy nagyon csúnyán átkúrták. Nézd már meg, hasonló Golfok mennyiért mennek a mobile.de-n.
2020. jún. 24. 21:58
 13/24 A kérdező kommentje:

Szerintem, hogy a motorja szar az nagyobb gáz... Kinezte, hisztizett, aztán mentek. Egy ismerős segített.

Ez nem annyira idetartozik, de

Annyira nem érdekel, úgyis széttöri... Egyenesen nem tud elmenni egy autóval... Nem tudja megtartani az autót. Olyan is volt, hogy neki durrantott a házunknak mert gázpedált nyomott a fék helyett. Illetve előtte meg az anyós ülésen ültem, kanyarpdott az árokban kötöttünk ki, fejreállva... Nekem utána hetekig fájt a hátam, meg lett egy-két karcolásom, orvoshoz sem engedtek, pont nálam tört össze teljesen az a fele... Engem csinlátak ki a 20 éves autómiatt a szüleim, mertaz anyós ülésről meg kellett volna akadályoznom. Hogy előtte fél perccel kötöttem be magam, mert faluban nem mindig szoktam... Majdnem meghaltam, meghaltunk, nem érdekelte őket. Mert ő a kedvenc... Egyenesen nem tud elvezetni 300 métert, hogy megtartsa az úton... De hát ugye ő a kiskedvenc...

Azt sem tudom egyébként ugyanoda jártunk, velem szívózott az oktató, mert 2 órából volt, hogy 10 percet vezettem, meg leszólt mindig, abba is akartam hagyni... Mert havonta járhattam, alig vezettem a két órában valamit, meg nem engedett vizsgára, gyakorolni meg végképp nem. Öcsémet elküldte 30-ra, itthon ő volt a csodagyerek, aztán az úton tudja megtartani egyenesen... Csomószor bukott...

Amúgy nem vagyok irigy dög, de szerintem is nagyon sok, ennyiért új autót tudtam volna venni, nem Volkswagen, de legalább újat... Csak ő kiskedvenc, aki majdnem megölt, de engem vettek akkor is elő...

2020. jún. 24. 22:24
 14/24 anonim ***** válasza:

elég gáz ez a helyzet akkor, azt mondjuk nem értem az oktató miért bánt enyire máshogy veled

lehet szüleid támogatták az oktatót hogy jobb kedve legyen amikor az öcséd vezet

tényleg sok volt enyiért az az autó

2020. jún. 26. 14:34
 15/24 anonim ***** válasza:
Gazdasági totállkárnak nevezik.
2020. jún. 27. 06:37
 16/24 anonim ***** válasza:

Ajaj..

Ez nagyon drága volt. Aki eladta, az azóta mulat a haverjaival. Nagyot kaszált. A fele, esetleg,talán.. Ráadásul nem is automata. Az már illendő, mondhatni jár.

Sajnos ezt bebukta faterod, gondolom nincs visszaút? Itt átment a műszakin? Eredetvizsgálat? Ki csinálta? Ne az eladó, hanem a vevő vigye eredetre. Az a biztos.. Érdemes lenne utánanézni mondjuk egy biztosítónál..ott látják az első naptól.

2020. jún. 27. 15:32
 17/24 A kérdező kommentje:

Nem automata, kézi váltós, benzines. Meg valami gáz van a motorjával...

Itthon még nem volt semmin!

Trailerrel hozták haza!

Kint átment a műszakin, úgy hirdette, hogy van neki. Majd kiderült, hogy mégsem és elkért 150 eurót a műszakira is!

Évezred vétele volt, jól sejtettem!

2020. jún. 27. 16:18
 18/24 anonim ***** válasza:
Itthon is tudott volna sokkal olcsóbban, jellemzően első gazdás, keveset futott Golfokat venni... Ezért baromira nem érte meg kimenni Németországba, pláne hogy a leírás alapján azért erre még bőven kell költeni.
2020. jún. 27. 20:53
 19/24 anonim ***** válasza:
Sok újat itt már nem fogsz kapni, hiába emeled ki.
2020. júl. 7. 17:59
 20/24 anonim ***** válasza:
🤭.
2020. júl. 7. 18:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!