8 éves Golfért sok volt a 3.500.000?
Golf VI gondolom.
Attól függ milyen. Egy patika GTI/GTD simán ér ennyit
7-es Golf. Németországból hozták az öcsémnek.
Amúgy a motorja nagyon zúg, borzasztó hangja van, mint a macska dorombolás. Bal hátsó lámpa nem érintkezik. Bőrüléses, de az nagyon meg van kopva. Alap felszereltség, benzines.
Akkor felejtős.
Tekert órás betegágy
Apám 6-ért vett ennyit, újan, Golf Sportvan.
Egyenként én is sokaltam kicsit. Nekem meg odaadják néha a 22 éves Renaultot, amit a tesóm egyszer total károsra tört....
Igen, tegnap hozták, plusz igye a költségek. Hát nem tudom, mennyire lehet valós a km.
De a motor annyira dorombol, hogy én ilyen autót nem vettem volna meg. A bőrülés nem tudom, mennyit ér, de nagyon kopott, nincs kilyukadva...
Meg az nem sokat számít, de a csomagtartó be volt rohadva, bűzlött. Kimosták Domestossal, de nem tudom, így autót eladni..
Egy autószerelőtől vették a műhelyből, de egy villanyszerelő nevén volt, aki vele járt dolgozni....
Én most vettem kint egy Kia Ceed-et 57ezer km-el 7300eu-ért.125 ezer volt a papírozás.
Tehát rohadt drágán vette.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!