Megvennétek ezt a klassz verdát? Nyilván nem új, de árát megéri?
2020. jún. 22. 17:33
1/21 anonim válasza:
Ettol egy suzuki ignis tobbet er
2/21 A kérdező kommentje:
Tudom forintban többet ér, de nekem ingyen sem kellene.
2020. jún. 22. 17:40
3/21 anonim válasza:
"Csodálatos."
Jobb első sárvédőív látványosan rohad. Gondolom erre írtad, hogy nem új. De ha itt ilyen, a nem látható részeken, üregekben mi lehet?! Ha meg csak egy-két évre kell, utána bontó, ahhoz egy kicsit drága. Lomnak, gondnak nem venném a nyakamba, 600-ért sem. Ha ettől elvonatkoztatok, ránézésre sem tetszik. Mind a külseje, mind a beltere nekem nagyon a 90-es éveket idézi, annak ellenére hogy 2002-es autó. Egy 2004-es, tehát csak két évvel fiatalabb 2-es Focus, H Astra űrhajó ehhez képest.
4/21 anonim válasza:
Ezer éves autót ennyiért? Nem éri meg.
5/21 D. Brasco válasza:
Na már csak "klassz" verda....hol vannak a régen hasznalt "ékszerdoboz" és egyeb rendkivül frappáns szófordulataid az ilyen linkelt párszázezres régi kotla szarokkal kapcsolatban kedves kerdező?!
6/21 A kérdező kommentje:
Azok az idők elmúltak.
2020. jún. 22. 18:21
7/21 anonim válasza:
Eleje sanszos, hogy volt törve. Meg igen, rohad. Ráadásul csak 3 hónap műszaki van rajta. Meg persze élőben is látni kéne.
A km óra valósnak tűnik.
Arányában szerintem drága ennyiért.
8/21 A kérdező kommentje:
A lámpa hézag miatt gondolod?
2020. jún. 22. 18:24
9/21 anonim válasza:
Az nekem még fel sem tűnt. A rendszámtábla tűnik olyan összegyűrődött-utólag kikalapáltnak.
10/21 anonim válasza:
Venné a hóhér . Csodálatostól messze van . Az valahol az S80-as Volvo körül kezdődik az jól is néz ki meg a 2.5 turbo benzin 5 hengerrel még megy is .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!