Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tudtok klassz dumálgatós...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tudtok klassz dumálgatós oldalakat/appokat?

Figyelt kérdés

Hello Mindenki, aki ezt olvassa!

Már betettem a lábam pár ilyen appra, bár nekem nem mindegyik jött be (és rosszabb esetben ki is dobtak, mert csak pár hónap múlva leszek 18), és tisztában vagyok azzal, hogy mindenhol vannak normálisak és sültgalambok de ha valamelyikőtök tudna ajánlani olyanokat, ami neki bejött + tud mondani jó pozitívumokat, azt szívesen fogadnám.

Az mégjobb ha nyelvtanulósokat ismer (pl Interpals)

Nem vagyok kétségbeesve, és nem is keresek neten kapcsolatot, csak dumálgatni, ismerkedni szeretnék, így az unalom mérgező bugyrában

Ui: bocsi, tudom hogy sok ilyen és hasonló kérdés volt már

17/l

2020. ápr. 18. 10:32
 1/8 anonim ***** válasza:
75%
Gyk-n is tudsz, mert most lesz, aki rád fog írni vagy Anotalk, ahol ugyan nehéz kifogni értelmes enmbert, de nem lehetetlen.
2020. ápr. 18. 10:38
 2/8 A kérdező kommentje:

"Nem gyakorin kell ismerkedni"

Jah, anotalk az jó hely (már ha nem mindig perverzekkel dob össze a rendszer)

2020. ápr. 18. 10:56
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Hát ott van a chat.hu a nagy klasszikus.

:)

Illetve a love.hu, szépen ki lehet tölteni az adatlapodat s így konkretizálhatod mit is keresel. :)

Természetesen csak és kizárólag a kanos Don Juan-ok fognak megtalálni, mert amint odaírod, hogy 17 éves lány vagy a vér elszökik a kicsi fejükből valahová egészen máshová. :)

Meg hát nos, a gyakori.

Nekem sok jó kis levélpajtim volt innen, sőt még annál többre is szert tettem....jó kis oldal ez 👌🏻😅

25F

2020. ápr. 18. 11:12
 4/8 anonim ***** válasza:
0%
Anotalknak a gyakori is jobb de mind1, angolnak pedig speachyard en ott sokkakal dumaltam volt akivel tobb honapig.
2020. ápr. 18. 11:13
 5/8 anonim ***** válasza:
50%

Szia!

Nekem a HiNative alkalmazást ajánlották, ahol beszélgethetsz külföldiekkel.

Mondtak róla mondjuk meleget meg hideget is, de remélem neked tetszik majd esetleg. :D

16/L

[link]

2020. ápr. 18. 12:31
 6/8 A kérdező kommentje:

#4 anotalkon is vannak normális srácok, csak ritkák, plusz akadt ott néhány poénos ember akiktől dőltem a röhögéstől még anno. Eleinte csak trollkodtam ott, de az unalom nagy úr, és nem olyan rossz hely az. Itt gyakorin pedig nem igazán beszélek senkivel huzamosabb ideig:/

Köszönöm szépen a válaszokat és a segítséget!^^

2020. ápr. 18. 14:19
 7/8 anonim ***** válasza:
Slowly
2020. ápr. 18. 15:03
 8/8 anonim ***** válasza:
Nekem írhatsz nyugodtan, egy jó dumálásra én is vevő vagyok :D
2020. ápr. 23. 15:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!